Tornejos i cavallers tornen a Mascarell per la seua fira medieval

mascarell feria medieval portada_opt (2)

Mascarell, la pedania de Nules completament emmurallada, acull aquest cap de setmana una fira medieval amb tornejos de cavallers, un campament, exposicions, trobada de bolilleres i un concert de música medieval. Una proposta en la línia d’altres certàmens d’aquest tipus però que es diferencia precisament pel lloc en el qual se celebra: un recinte emmurallat únic a La Plana. La programació inclou més d’una trentena d’activitats que tenen a l’espai infantil del mercat, les exhibicions d’aus rapinyaires i els tornetos tres dels al·licients per al públic infantil.

Es preveu que milers de persones trien, si el temps acompanya, Mascarell com a destinació d’oci el primer cap de setmana de novembre després de Tots Sants, en concret des del 7 al 9 de novembre (de divendres a diumenge), quan el recinte emmurallat tornarà enrere en el temps per convertir-se en un poble medieval pres pels artesans i els personatges i escenes d’una altra època. Així que toca armar-se de paciència, per aparcar (l’Ajuntament de Nules facilita àrees per deixar el cotxe) i per passejar pel recinte.

La programació de la VIII Fira Medieval de Mascarell inclourà representacions teatrals, batalles de cavallers, un campament i fins i tot una desfilada del rei Jaume I, als quals se sumarà, entre altres coses, un concert de música medieval ofert per l’Orquestra Laudística Daniel Fortea a l’interior de l’església.

PROGRAMACIÓ

mascarell feria medieval
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!