Sortegem dues entrades dobles per a ‘Super Agent 77′, una comèdia 100% en anglès

super agent 77

El teatre en anglès vos espera. Espai Menut i BeMusic tornen a posar-te en safata la possibilitat de gaudir del cicle Kids Theater Raval amb el sorteig de dues entrades dobles per a l’obra Super Agent 77, divendres que ve (7 de novembre) a les 18.00 al Teatre del Raval de Castelló. Un espectacle 100% en anglès i interactiu per afavorir la connexió amb el públic i amb actors nadius. Una manera gens convencional de familiaritzar-se amb l’anglès o de practicar-lo. Així que ja sabeu, si voleu canviar les classes per un pati de butaques per millorar l’anglès, participeu en el sorteig.

El SuperAgent 77 és un aficionat a les pel·lícules d’espies que, de pura sort, acaba sent contractat per l’agència d’espies més prestigiosa del món, ISIS. Malauradament, abans de la seua primera missió el SuperAgent 77 haurà de posar-se sota la instrucció de la Agent Pi, una dona cruel i d’empenta que portarà al nostre protagonista a una missió d’alt risc mortal. Una divertida i dinàmica paròdia de les pel·lícules d’espies que farà les delícies dels més grans. Tot i que la companyia la recomana per a majors de 12 anys, es pot veure ja en l’últim cicle de Primària (més de 9 anys).

Aconseguir una d’aquestes dues entrades dobles per a la funció del divendres 7 de novembre és tan senzill com seguir els següents passos:

  • Ser / fer-te fan de les pàgines a Facebook d‘Espai Menut i de BeMusic
  • Envia un correu a info(arrova)espaimenut.com posant en l’assumpte ‘entrades BeMusic’ i amb el teu nom i cognoms, DNI i un telèfon de contacte en el text del missatge.

Així de fàcil. Totes les persones que enviïn aquest correu entraran automàticament en el sorteig (amb la condició que siguen fans de les dues pàgines esmentades). El termini per participar en el sorteig acabarà el dijous 6 de novembre a les 21.00. Un cop realitzat el sorteig, informarem als guanyadors mitjançant un correu electrònic que enviarem abans de divendres a les 11.00.

No vos perdau una cita única a Castelló que ha portat al Teatre del Raval quatre obres interpretades pels actors de You Are the Story, una companyia especialitzada en aquest tipus de teatre i integrada per actors nadius. Super Agent 77 serà la cinquena cita i el cicle conclourà amb la representació de The Hunchback of Notre Dame, el divendres 12 de desembre també a les 18.00.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!