El cicle Kids Theatre torna al Raval amb tres obres interactives 100% en anglès

kids theatre raval

Descobreix un teatre 100% en anglès amb el cicle Kids Theatre Raval, que torna a Castelló després de l’aturada estival. Young Shakespeare (17 d’octubre), Super Agent 77 (7 de novembre) i The Hunchback of Notre Dame (12 de desembre) són les tres obres amb què es reprèn aquest cicle teatral interactiu després de l’acollida obtinguda amb Robin Hood, Planet E i Beauty & The Beast. El cicle inclou dues funcions matinals destinades als col·legis i una funció a les 18.00 h adreçada al públic en general.

El cicle produït per BeMusic, empresa especialitzada en esdeveniments culturals, al costat de la Diputació i l’Ajuntament de Castelló, pretén acostar un teatre diferent i una nova forma d’aprendre i practicar anglès amb aquests espectacles pensats per a públic famliar.

You Are The Story, la companyia teatral que representarà les obres, té com a objectiu millorar l’experiència interactiva en cada representació, fent gaudir als xiquets i xiquetes i els seus familiars alhora que aprenen un idioma i uns valors que puguen utilitzar en el futur.

Totes les obres es basen en clàssics de la literatura, actuals o no, i estan representades per actors nadius. Les representacions utilitzen projeccions audiovisuals, així com música i llibret originals. A més, compten amb un enfocament didàctic per a qualsevol tipus de nivell d’anglès. D’aquesta manera els espectadors integraran l’idioma al mateix temps que augmenten la confiança en si mateixos i gaudeixen d’un procés creatiu i estimulant.

Dades d’interès:

  • Actors nadius amb anys d’experiència en el sector
  • Obres interactives en què el públic és l’absolut protagonista
  • Projeccions audiovisuals, integrant teatre i noves tecnologies
  • Activitats per a tots els nivells
  • Contingut educacional

SINOPSI I DADES DE LES OBRES

YOUNG SHAKESPEARE

Durada: 60 minuts
Gènere: teatre interactiu
Dirigit a: 4t de Primària a 2n d’ESO
Descripció: Young Shakespeare proposa conèixer la vida del bard quan era jove. Una nit, Will somiarà que els seus personatges comencen a eixir del paper i interactuaran amb ell, advertint i aconsellant per arribar a convertir-se en l’escriptor que està cridat a ser. Un espectacle que pretén introduir algunes de les seves obres més conegudes com Romeo i Julieta, Somni d’una nit d’estiu i El mercader de Venècia, utilitzant llenguatge modern i actual però sense deixar de basar-se en els textos originals.

SUPER AGENT 77

Durada: 60 min
Gènere: comèdia
Dirigit a: 3r i 4t de l’ESO i Batxillerat
Descripció: el superagent 77 és un aficionat a les pel · lícules d’espies que, de pura sort, acaba sent contractat per l’agència d’espies més prestigiosa del món, ISIS. Desafortunadament, abans de la seua primera missió el superagent 77 haurà de posar-se sota la instrucció de la Agent Pi, una dona cruel i d’empenta que portarà al nostre protagonista a una missió d’alt risc mortal. Una divertida i dinàmica paròdia de les pel·lícules d’espies que farà les delícies dels més grans.

THE HUNCHBACK OF NOTRE DAME

Durada: 50 min
Gènere: comèdia musical
Dirigit a: 1r a 4t de Primària
Descripció: una entranyable i divertida història d’amistat entre Quasimodo i Esmeralda en la qual els nens aprendran els valors de la tolerància i veure més enllà de les aparences i en la qual podran participar en la història convertint-se en alguns dels personatges més emblemàtics d’aquest clàssic de Victor Hugo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!