Sortegem dues entrades dobles per a ‘Young Shakespeare’, teatre en anglès en el Raval

young shakespeare

Shakespeare en la llengua de Shakespeare. Des d’Espai Menut, amb la col·laboració de BeMusic, et proposem descobrir el cicle Kids Theatre Raval, una manera poc convencional d’aprendre anglès a través d’una obra de teatre interactiva interpretada per actors nadius. I no se’ns ocorre millor manera de convèncer-vos que sortejant dues entrades dobles per a l’obra Young Shakespeare que es representarà el divendres 17 d’octubre al Teatre del Raval de Castelló a les 18.00.

Un espectacle 100% en anglès que pretén introduir algunes de les obres més conegudes de William Shakespeare, com Romeu i Julieta, Somni d’una nit d’estiu i El Mercader de Venècia. Una proposta teatral que s’endinsa en la vida d’un jove Will abans de convertir-se en l’escriptor que arribaria ser. Mitjançant llenguatge actual i una posada en escena dinàmica, aquest espectacle es converteix en una de les escasses oportunitats per aprendre anglès d’una manera tan poc convencional com anar al teatre en ple centre de Castelló.

Aconseguir una d’aquestes dues entrades dobles per a la funció del divendres 17 d’octubre és tan senzill com seguir els següents passos:

Així de fàcil. Totes les persones que comparteixen aquest post des del mur d’Espai Menut a Facebook o des del de BeMusic entraran automàticament en el sorteig (amb la condició que siguen fans de les dues pàgines esmentades). El nom dels dos guanyadors o guanyadores de les entrades dobles els donarem a conèixer a través de Facebook. El termini per participar en el sorteig acabarà el dijous 16 d’octubre a les 13.00. En taquilla, les entrades tenen un preu de 10 euros.

No vos perdeu un cicle que d’ací a desembre té programades tres obres de teatre per a públic infantil i juvenil. A més de Young Shakespeare, també passaran per l’escenari del Raval Super Agent 77 (divendres 7 de novembre) i The Hunchback of Notre Dame (12 de desembre), tots ells interpretats per You Are the Story.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!