Samarucs fa doblet el 9 d’Octubre amb la seua música en valencià, divertida i enganxosa

samarucs_opt

Lletres amb temes tan quotidians com el reciclatge, el medi ambient o Internet. Cançons sobre “l’animal més perfecte” mai imaginat, el Lleodofifant, o altres tan nostres com el samaruc. I totes amb ritmes moderns com l’ska, el reggae o el rock & roll. Són Samarucs. I aquest dijous, festivitat del 9 d’Octubre, faran doblet: al matí (11.00) estaran al Casal Popular de Castelló -carrer Alloza- i a la vesprada (18.30) a Almassora -plaça Santa Teresa, davant del col·legi Cardenal Cisneros – amb sengles concerts per a públic familiar en què grans i menuts podran cantar, ballar i aprendre. Anoteu a l’agenda d’activitats amb xiquets per aquest 9 d’Octubre sonarà a música en valencià, divertida, amb molt de ritme i molt enganxosa.

Una doble oportunitat per passar-s’ho bé i conèixer el primer CD: Samarucs. Canta, balla i aprèn (12 €) que inclou un repertori de 10 cançons compostes per Marc Guardiola (lletres) i Sam Ferrer (producció i composició musical, excepte Navegant, navegant) i cantades per Andrea Rosselló. Deu temes enregistrats i mesclats en el WZ Estudi de Borriol en l’estiu de 2013 que acosten als més menuts situacions del seu dia a dia.

Perquè Samarucs. Canta, balla i aprèn parla del respecte al medi ambient (Samaruc), de la multiculturalitat (De colorets), de la necessitat de mantenir una alimentació sana (Ben sana i ben forta). Les cançons també aprofundeixen en l’ús adequat de les noves tecnologies (Navegant, navegant), el coneixement de la pròpia llengua (La festa de les paraules) o el respecte als avis i àvies a través del descobriment dels seus jocs (Ixes a jugar?), entre d’altres.

El samaruc us convida a acompanyar-lo en aquest viatge a través de la música. “Si nadeu al meu costat, trobareu tot un món de música. Per a menuts, moderna i en valencià”, ens diuen. Si decidiu fer-li un lloc a l’agenda a un d’aquests concerts, insistim, vos trobareu una proposta musical molt fresca, amb lletres molt de hui en dia i plena de valors amb els quals és fàcil identificar-se.

A més de música, Samarucs també és una plataforma digital amb propostes didàctiques en valencià (cançons, jocs, contes i altres activitats) dirigides a un públic jove (entre 6 i 12 anys), una iniciativa dedicada al foment del valencià a través de la música que va ser guardonada amb l’Itinerari Emprenedor 2013 Ajuntament de València i avalada per Escola Valenciana.

samarucs almassorasamarucs castello

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!