Assaltabarris porta l’animació als barris de Vila-real amb actuacions fins a desembre

assaltabarris vila-real_opt (2)

L’Assaltabarris torna a portar l’animació a tots els barris de Vila-real. El programa de tallers i espectacles per als més menuts que impulsa la Regidoria de Participació Ciutadana ha estrenat aquest mes de setembre la seua tercera edició amb els jocs de circ i els joglars de La Banda del Drac, una companyia local de Produccions Scura. Fins al mes de desembre, aquest programa cultural pioner seguirà visitant les diferents zones de la ciutat amb una dotzena d’actuacions, a les quals se sumen les activitats que es van realitzar el mes maig a Sant Ferran, coincidint amb les festes del barri.

Enguany, la novetat principal consisteix en què s’oferirà un taller i, a continuació, un espectacle de manera que les persones interessades puguen seguir la programació sense talls. A més, enguany s’ha comptant amb les associacions per a dissenyar un calendari que plenarà de circ, humor, màgia, paraules, diversió i molt més un fum de racons de la ciutat.

A continuació vos detallem el contingut dels tallers i espectacles previstos així com la programació.

TALLER DE CIRC I JOCS D’ENGINY + LA FESTA DEL REI

03-Fiesta_del_ReySessions:
DISSABTE 20 SETEMBRE Barri de la Soledat 17.30
DIVENDRES 26 DE SETEMBRE Barri del Calvari 17.00
DISSABTE 27 DE SETEMBRE Barri del Botànic Calduch 17.30
DIJOUS 8 D’OCTUBRE Barri de l’Hospital 17.00
DIVENDRES 17 D’OCTUBRE Barri d’Europa 17.00
DISSABTE 15 DE NOVEMBRE Barri del Progrés 17.30
DISSABTE 13 DE DESEMBRE Barri de la Cènia 17.00

Companyia: La Banda del Drac
Descripció taller: a l’hora H, els xiquets es concentren al voltant dels perímetres dels jocs i els monitors els indiquen quines són les normes per a jugar.
Descripció espectacle: un grup de joglars es disposen a actuar en les festes del poble quan els arriba la notícia que han sigut triats per a actuar en la festa del rei Avorrit II. En aquest moment Ferran, el cap del grup, decideix que aquell dia actuaran amb els instruments que ha inventat el seu amic personal Leonardo da Vinci i, a més, interpretaran les cançons prohibides del seu repertori.

TALLER DE CIRC + TRES PALLASSOS DE MALETA

tres payasos de maleta troupe malaboSessions:
DIVENDRES 19 DE DESEMBRE Barri de Cervantes 17.00

Companyia: La Troupe Malabó
Descripció taller: activitat totalment interactiva, on vos ensenyaran a fer funcionar diàbolos, equilibris amb maces o pilotes, a mantenir-vos en peu amb les xanques i, fins i tot, a girar els plats xinesos.
Descripció espectacle: Tres pallassos de maleta és un espectacle de circ contemporani que té cura de no oblidar el circ clàssic. En tendres gags, s’insinua el vell esquema de Carablanca, Augusto i Contra Augusto, ja que ALREVES reflecteix la seua ànsia perquè tot isca bé, DEMOMENTO viu apassionadament cada situació i OTTO és la innocència personificada.

TALLER DE CIRC + ESTE ES MI REINO

este es mi reino troupe malaboSessions:
DISSABTE 4 D’OCTUBRE Barri del Pilar 17.30

Companyia: La Troupe Malabó
Descripció taller: activitat totalment interactiva, on vos ensenyaran a fer funcionar diàbolos, equilibris amb maces o pilotes, a mantenir-vos en peu amb les xanques i, fins i tot, a girar els plats xinesos.
Descripció espectacle: seran dos reis? O dos bufons? No! són dos pallassos que viatgen entre clàssics de la literatura espanyola! Ens contaran la seua visió particular del Quixot, El lazarillo de Tormes i La vida es sueño. Un viatge imaginari per la literatura del segle d’or del teatre espanyol. Entre tant de llibre es creuaran amb el circ i la màgia en un viatge on l’aprenentatge no està renyit amb l’humor i la diversió.

TALLER DE RECICLATGE ARTÍSTIC + CONTACONTES

contaclownSessions:
DISSABTE 25 D’OCTUBRE Barri Torremotxa 17.30
DIVENDRES 31 D’OCTUBRE Barri de la Unió 17.30
DISSABTE 8 DE NOVEMBRE Barri de la Sèquia Major 17.30

Companyia: Contaclown
Descripció taller: taller on crearan imants de nevera reciclats, jocs de taula o contes amb els quals acabarem jugant. Vine a descobrir-te dins del món de les manualitats!
Descripció espectacle: un viatge d’històries fantàstiques a través dels contes més moderns de la literatura contemporània europea i dels contes i llegendes tradicionals dels 5 continents. Contaclown ens farà somniar i viatjar sense deixar mai de perdre el somriure. Es treballaran valors com l’empatia, la solidaritat, l’amistat, la coeducació,…

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Assaltabarris porta l’animació als barris de Vila-real amb actuacions fins a desembre

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida para saber qué hacer esta Navidad en Castellón y La Plana

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!