‘El gat amb botes’ es puja a l’escenari de la Vall en versió musical per a públic familiar

gato con botas el musical magic 6 espai menut actividades con nños

El conte clàssic de Perrault El gat amb botes arriba en versió musical del Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall. Si busqueu activitats per a xiquets aquest cap de setmana de novembre, la companyia Magic 6 presenta la seua adaptació de la història de l’astut gat i el seu amo, al que bateja com a marquès de Carabàs, el diumenge 23 a les 19.00 amb entrada gratuïta fins a completar aforament. L’obra, inclosa dins del cicle Al teatre en família, combina el treball actoral, els titelles i la música.

Com vos dèiem es tracta d’una adaptació del famós conte infantil amb l’al·licient afegit de presentar-se en format musical, un gènere poc habitual en la programació cultural però que es prodiga sobretot de cara al Nadal. L’agenda d’activitats per a xiquets té, doncs, aquesta cita amb l’escenari del Carme Tur. Magic 6 situa la coneguda història en un escenari diferent, el regne de Olat, on tots són feliços i s’alegren amb l’afecte del rei i la seva filla, la Princesa Paula. Però quan un dia, el terrible pirata Dragut irromp a la fortalesa segrestant al Rei, tots queden completament desconsolats.

Per sort, aviat apareixerà Gat amb Botes, un fantàstic personatge ple d’optimisme que ensenyarà a tots els veïns que amb una mica d’enginy i astúcia és possible fer front a qualsevol problema. Sobre l’escenari els personatges interpreten cançons amb lletres senzilles i ritmes enganxosos que enganxen a grans i petits, com la que podeu veure al vídeo situat al final d’aquest article en què els actors animen a combatre el mal geni amb molt d’enginy. Una cita amb el teatre musical més clàssic per a públic familiar.

Magic 6 té una àmplia trajectòria sobre els escenaris. Companyia fundada el 1998, està especialitzada en la creació d’espectacles de mitjà-gran format destinats a públic infantil i familiar. Els seus muntatges, representats per tot l’estat espanyol, combinen diferents tècniques teatrals com la màgia, els titelles, les ombres, el teatre negre i tot això conjuntat amb una acurada escenografia, vestuari i disseny de llums. Les cançons originals i els textos pedagògics atorguen a cadascun dels seus espectacles un segell molt personal.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!