Un novembre carregat de teatre, contacontes, clown i màgia a la Sala Zona 3

magic luis portada_opt (2)

Novembre arriba carregat de caps de setmana. Cinc dissabtes que conviden a amarar-se de contacontes, clown, màgia i teatre a parells per a públic familiar gràcies a la programació de la Sala Zona 3 de Castelló. Teatre T en dues ocasions, Valentí Piñot, La Troupe Malabó i el mag Luis passaran per l’escenari del carrer Bisbe Salinas, 6 els dissabtes al matí (totes les obres comencen a les 11.30) per omplir d’aventures, rialles, embolics, trucs, sorpreses i molta diversió aquest espai cultural referent en l’agenda de plans amb xiquets i xiquetes. Quatre euros per una entrada que obre un món carregat d’imaginació.

1/novembre COLORÍN COLORADO

colorin colorado sala zona 3Companyia: Teatre T, amb Víctor Ripollés i Pablo Castell
Descripció: en l’estudi d’un pintor, en un espai ple de colors, de sobte entren uns estranys personatges i comença la creació, que naix des d’unes superfícies neutres col·locades en els cavallets. Sembla que tot és possible: papallones invisibles, ratpenats que no saben volar, un unicorn que vol elevar-se i flotar… Fa la sensació que la creació mateixa floreix davant de l’espectador, descobrint les inimaginables possibilitats de l’expressió artística. L’espectacle està dedicat a públic familiar i provoca un ventall ampli de sensacions que enriqueixen i desperten les qualitats humanes de menuts i adults.

8/novembre CONTE CANTAT, CONTE EXPLICAT

valenti piñotCompanyia: Factoria d’històries, amb Valentí Piñot
Descripció: heu de saber i entendre, entendre i saber que hi havia una vegada un narrador anomenat Valentí Piñot que cantava cançons i les xiquetes i xiquets animava. Rondalla va, rondalla ve, contes d’arreu del món us explicarà. Sabeu aquell conte del pare que tenia tres filles més maques que el sol…? I catacric-catacrac aquest conte s’ha acabat. I que en aquest món de mones hi ha més bèsties que persones. Contacontes molt animat, divertit i participatiu amb històries, endevinalles, màgia, titelles, dites i cançons tradicionals d’arreu del món.

15/novembre MÀGIA MEDIEVAL

magia medieval troupe malabo sala zona 3Companyia: La Troupe Malabó
Descripció: el Gran Rebeco Hood i Lady Grecian tornen a l’escenari de la sala Zona 3. Ells són els protagonistes d’aquesta història embastada a força de clown, màgia i malabars, un espectacle per a públic familiar per sorprendre i divertir a grans i menuts a través d’un humor blanc, utilitzant tècniques de pallasso i que incorpora números de màgia i malabars. La taula flotant, jocs de plomalls que canvien de color, un vestidor cura i un argument que fica de ple al públic en l’acció.

22/novembre MAGIC LUIS

magic luis sala zona 3Companyia: Magic Luis el mag
Descripció: espectacle on les rialles i les emocions seran el plat fort al costat de la màgia, és clar. Tant els més petits com els més grans podran participar en una sessió molt especial dirigida pel mag Luis i pensada per a tots els públics. Una oportunitat perquè tota la família s’ho passi d’allò més bé amb trucs impossibles que es fan realitat en un escenari com el de la Sala Zona 3 que permet multiplicar la connexió entre els artistes i el públic.

29/novembre DE JOC A JOC

de juego en juego sala zona 3Companyia: Teatre T, amb Víctor Ripollés i Pablo Castell.
Descripció: aquest espectacle és la representació pura de la imaginació, on s’inventen els jocs a mesura que avança l’obra. Dos personatges aliens al món de l’espectacle hi entren per sorpresa i descobreixen la màgia del teatre. A partir d’una competició entre ells es demostra el poder de la imaginació: els vaixells juguen, les pinces canten, els pirates salven les princeses… D’un moment a un altre els elements visuals de l’espectacle defineixen i canvien l’espai, i tot convida a una participació sense límits.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!