Atenció famílies! Es busca tresor al Desert de les Palmes

desert de les palmes castillo miravet

Una aventura en tota regla. En plena natura. Un matí diferent. I per a tota la família. El geocatching, una activitat familiar d’orientació a la natura, arriba el proper dissabte 24 de gener al Desert de les Palmes. De manera molt resumida us expliquem que consisteix en la recerca d’un tresor mitjançant la tecnologia GPS. S’amagaran proves al llarg d’un recorregut i caldrà buscar-les i completar-les amb l’ajuda del GPS o el telèfon intel·ligent. En completar totes les proves descobrireu els secrets del ric patrimoni cultural que el Desert de les Palmes guarda dins de les seues increïbles muntanyes.

El geocaching s’està convertint en una de les millors i més atractives activitats per a realitzar en família. El Parc Natural del Desert de les Palmes vol aprofitar l’estrena per part de l’Institut Cartogràfic Valencià (ICV) de l’aplicació gratuïta OruxICV per a telèfons mòbils amb sistema Android, en la qual posa a disposició dels usuaris la cartografia “més important” dels parcs naturals de la Comunitat Valenciana per a realitzar una activitat en família per aquest paratge.

Des del parc ens conviden a descarregar l’aplicació gratuïta OruxICV en el seu smartphone per realitzar l’activitat. Aquí us deixem l’enllaç per descarregar-vos la aplicació i vingueu a participar: http://terrasit.gva.es/es/oruxicv. Ja sabeu. Poseu-vos unes bones botes, roba còmoda i a gaudir de la recerca del tresor. El Desert de les Palmes us espera com mai abans ho havíeu vist.

DADES DE L’ACTIVITAT

Dia: dissabte 24
Hora: 09: 30h
Lloc: Centre d’Interpretació del Parc Natural del Desert de les Palmes
Durada: 4 hores aproximadament
Avís: cal disposar de Smartphone o GPS / Cal inscripció prèvia contactant amb el correu electrònic paratge_desert@gva.es o amb tlf: 964.760.727

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!