Un febrer carregat de màgia per a públic familiar a la sala Zona 3

splai castello elixir de alegria

La Sala Zona 3 de Castelló (carrer Bisbe Salinas 6, cantonada) aposta per la màgia per a la seua programació de febrer per a públic familiar. La Troupe Malabó fa doblet amb dos espectacles en què la màgia juga un paper important i que inclou la preestrena de l’obra Les maletes de Mimi, una obra especialment pensada per a públic d’1 a 5 anys. També repeteix presència el mag Luis, un mag jove que cada vegada compta amb més èxit entre el públic. I Splai Castelló arrodoneix l’oferta d’espectacles per a públic infantil amb L’elixir de l’alegria,

un viatge amb moooolta diversió. Totes les obres es representen els dissabtes a les 11.30 i l’entrada és de 4 euros.

DISSABTE 7/FEB L’ELIXIR DE L’ALEGRIA

splai castello elixir alegria h

Descripció: espectacle d’animació per a públic infantil en què el professor Romaní i el seu ajudant Max viatjaran per tot el món descobrint jocs, cançons, balls i molta, moltíssima diversió. Una obra per no parar al seient i en què el públic participa activament del seu desenvolupament.
Companyia: Splai Castelló

DISSABTE 14/FEB CONTACONTES MÀGIC

Descripció: contacontes divertit amb moltes sessions diferents on s’intercalen contes i màgia. Entre les seues sessions destaquen contes d’animals, de prínceps i princeses, dracs i ogres, també contes de riure o de por, passant com no pels clàssics de sempre. Llana Juliana t’explica un conte i després un divertiment. Xas, Xas, abracadraba, màgia per ací, màgia per allà i una nova història. Una sessió de contes diferent, divertida, per passar una bona estona sense parpellejar.
Companyia: La Troupe Malabó

DISSABTE 21/FEB MÀGIA PER A TOTS

magic luis portada_opt (2)

Descripció: els xiquets s’ho passaran d’allò més bé i gaudiran de la màgia en un espectacle on les rialles i les emocions seran el plat fort. Tant els més menuts com els més grans podran participar en una sessió de màgia per a tots els públics.
Companyia: Magic Luis

DISSABTE 28/FEB LES MALETES DE MIMI

la troupe malabo

Descripció: preestrena d’aquest espectacle dirigit a públic d’1 a 5 anys. Les maletes de Mimi és una obra amb una gran càrrega de poesia visual, un espectacle senzill, on Mimi ensenyarà el que guarda dins de les seues maletes, titelles, música, històries i molta màgia. Una obra per als sentits, on la música ens marqués un camí de tendresa i poesia. Un espectacle pensat especialment per als més menuts encara que també podrà gaudir el públic de totes les edats.
Companyia: La Troupe Malabó

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un febrer carregat de màgia per a públic familiar a la sala Zona 3

  1. Pingback: Microteatro, arte y música ocupan la Sala Zona 3 durante el mes de febrero | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!