‘Diversiones Originales’, un xou d’humor, clow i música a capella per acomiadar febrer

DOCU_GRUPO

Tots els ingredients que caracteritzen a b vocal, l’humor, el clown i la música a cappella, junts en un espectacle pensat per a tots els públics. Diversiones Originales arriba el dissabte 28 de febrer al Auditori i Palau de Congressos de Castelló en una funció única a les 20.00. Els que vulgueu anar en família tingueu en compte que el xou dura uns 95 minuts i no hi ha descans. Per posar-vos una mica més fàcil la decisió d’eixir de casa per veure un espectacle aplaudit en escenaris de tot el món sortegem 4 entrades dobles. Al final de l’article trobareu com participar en aquesta promoció gràcies a la col·laboració de Sueños Musicales, promotora d’events musicals, comèdia i arts escèniques. I si no teniu sort, podeu comprar les entrades (des de 12 euros fins a 18) a la taquilla de l’Auditori o a través del web Instant Ticket. L’espectacle val la pena.

El títol Diversiones Originales juga amb les paraules i més que un títol és una descripció: un grapat de temes divertits i originals, però alhora amb una doble vessant. (Di)versiones de temes clàssics universals de diferents estils, que s’alternen amb Originales o composicions pròpies que plasmen els talents de la formació pel que fa a la composició musical. Així es construeix un treball que en conjunt resulta original i divertit.

Tots els arranjaments a cappella, tant les versions com els temes propis, estan realitzats pels components del grup. Les (Di)versiones exploren diferents estils musicals; des del clàssic, fins al rock passant pel llatí, el dance o el jazz, amb incursions en estils tan perifèrics com el flamenc o… el pop coreà! Els Originales són composicions que reflecteixen la varietat d’influències que alimenten ab vocal, amb estils com el rap, el pop, la música clàssica, la balada el bolero,… Un cop més sorprenen en aquest nou disc dels recursos vocals del quintet que van des el madrigal renaixentista fins harmonitzacions de jazz, passant per potents sons de beat box (ritmes realitzats vocalment).

Qui s’acosta per primera vegada a veure o escoltar un treball de b vocal s’exposa a un autèntic repte: entendre com un quintet vocal espanyol sorgit el 1995 a la ciutat de Saragossa ha aconseguit després de 20 anys de camí professional guanyar dos premis europeus, cinc premis als Estats Units, convertint-se en tot un fenomen a cappella en països com la Xina, amb tres gires omplint recintes com el Gran Teatre Nacional de Pequín o Shanghai Culture Center, i altres tantes a Corea del Sud, on abarroten auditoris com el Sejong Culture center o el Seoul Arts Center de la capital coreana, tots ells autèntiques referències a la programació cultural asiàtica.

Per participar en la promoció només has de seguir aquests tres passos:

  • Fer-te/ser subscriptor/a del Newsletter per rebre el butlletí setmanal d’Espai Menut amb recomanacions per al cap de setmana.
  • Fer-te/ser fan de la pàgina d’Espai Menut a Facebook.
  • Envia un correu electrònic posant “Diversiones Originales” en l’assumpte a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, indicant el teu nom complet, DNI i un telèfon de contacte.

El sorteig estarà obert fins al dijous 26 de febrer fins a les 21.00 hores. Un cop fet el sorteig, s’enviarà un correu als quatre guanyadors informant d’on recollir les entrades.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!