Escoles de Pasqua 2015. Opcions divertides per a les vacances

little garden

Un campus de música, iniciar-se en la navegació en anglès, esports a l’aire lliure, jocs… Aquestes són algunes de les propostes d’escoles de Pasqua a Castelló, Benicàssim, Almassora o Borriana que ens han arribat. Opcions per als que necessiteu trobar activitats per a xiquets aquestes vacances escolars de Pasqua. Si coneixes alguna escola de pasqua que no està inclosa, només has d’enviar-nos la informació a info(arroba)espaimenut.com.

CAMPUS PLAY ROCK | CASTELLÓ

Descripció: una activitat per jugar amb la música. Percussió corporal, construcció d’instruments, activitats per treballar el ritme i educar l’oïda. Aquest campus Play Rock Juga amb la música neix amb la idea de combinar la diversió amb l’aprenentatge de la música perquè els xiquets i xiquetes s’interessin per ella.
Horari: de 9.00 a 14.00
Lloc: al carrer Herrero, 67
Dates: del 7 al 10 d’abril
Edat: entre 6 i 14 anys
Inscripció: fins el 20 de març
Més informació

ESCOLA DE VACANCES IOCUM | CASTELLÓ

Descripció: activitats esportives, gimcanes temàtiques, tallers, jocs populars, contacontes … Aquestes són algunes de les activitats que ofereix IOCUM a la seua escola de Pasqua. S’organitzen en els col·legis en els quals IOCUM ofereix extraescolars (Manuel Garcia Grau, Joan Ripollés, Pintor Castell i Botànic Calduch) i al pavelló Perisport i el col·legi Ramiro Izquierdo.
Horari: de 7.30 a 15.00
Dates: del 7 al 10 (possibilitat de dies solts)
Més informació

EMOCIONARTE | CASTELLÓ

Descripció: tallers de creativitat, psicomotricitat i emocions amb l’Institut de Teràpia Gestalt. Creen un espai de desenvolupament i aprenentatge des del joc, la creativitat i imaginació, respectant els seus ritmes i necessitats. Tallers: Creativitat i expressió (2 d’abril) | Emoció-Art (7 d’abril) | Relaxació divertida (8 d’abril) | Herois, monstres i éssers fantàstics (9 d’abril) | Consciència corporal (10 d’abril)
Edat: entre 3 i 9
Horari: 11.30 a 13.30
Preu: 15 € un taller solt / 55 euros els tres tallers
Més informació

EASTER AT BUDDIES | CASTELLÓ

Descripció: tallers d’art, música, cuina, contacontes, literatura, jocs… per aprendre o millorar l’anglès d’una manera divertida.
Edat: 3 a 8 anys
Horari: 9.00 a 13.30
Dates: 2, 7, 8, 9, 10 i 13 d’abril
Més informació

ESCOLA MULTIESPORT | BENICÀSSIM

mas dels fraresDescripció: Mas dels Frares programa activitats esportives a l’aire lliure perquè els menuts s’ho passen d’allò més bé. Tennis, pàdel, futbol, ​​patinatge, zumba, ball, psicomotricitat, jocs… Flexibilitat per escollir dies d’assistència (les activitats s’ofereixen els dies 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10 i 13 d’abril).
Horari: de 10.00 a 13.00
Lloc: Mas dels Frares Rackets & Fitness
Dates: del 7 al 10 d’abril
Inscripció i més info

VINE A PRACTICAR L’ANGLÈS | ALMASSORA

Descripció: l’Escola de Pasqua 2015 impulsada per l’Ajuntament d’Almassora incorpora com a principal novetat l’anglès com a llengua vehicular. Inclou múltiples activitats: gimcanes, cinema, teatre, de titelles, cançons, circuits d’educació viària, jocs de rol, jocs típics britànics, taller de cuina … Les incripcions es poden formalitzar a través del SIAC.
Edat: de 2 a 12 anys
Lloc: Col·legi Ambaixador Beltrán.
Dates: del 7 al 10 d’abril
Inscripció: del 2 al 12 de març
Més informació
clap escola de pasquaTALLERS D’ANGLÈS VIVENCIAL AMB CLAP! | VILA-REAL

Descripció: la millor manera d’aprendre un idioma és viure-ho, tocar-lo, fer-ho i sentir-ho. En els tallers HANDS ON! de llengua aplicada toquen i experimenten amb: matemàtiques vivencials, cuina de temporada, laboratori de ciències, moda, arts plàstiques, música, teatre i jocs d’enginy… Un munt de tallers guiats pel nostre equip de professors nadius o bilingües especialitzats en aquestes matèries.
Lloc: Espai Creatiu Per apendre Llengües de Clap! a Vila-real.
Horari: 9.00 a 13.00
Edat: de 3 a 12 anys
Dates: 2, 7, 8, 9,10 i 13 d’abril
Preu: 27 € dia | 4 dies 96 € | 6 dies 132 €

NAVEGACIÓ EN ANGLÈS | BORRIANA

Descripció: curs de multiactivitat nàutica de 4 dies de durada de dimarts a divendres, impartit en anglès, dirigit a nens i joves de 3r Primària a 4t ESO (9 a 16 anys) a l’Escola de la Mar de Borriana. Els participants interns s’incorporaran a l’escola el dilluns 6 d’abril de 18:30 a 20:00 h. (Reunió pares 20:00 h.) Per sopar a la instal·lació. Els externs iniciaran l’activitat el dimarts 7 d’abril a les 10:00 h. Hi ha l’opció d’externat amb menjar. En règim d’internat dels alumnes rebran diàriament classes d’anglès amb professors especialitzats i realitzaran activitats d’animació a càrrec de monitors. També podran fer els deures escolars durant el temps lliure.
Dates: del 6 al 10 d’abril
Més informació

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!