Màgia, malabars i humor per a l’Almassora Circ de Març amb Tiritirantes

a su servicio tiritirantes

Almassora Circ torna aquest dissabte, 21 de març, però en lloc de a la plaça Pere Cornell a la Casa de la Cultura per la previsió de pluges. I ho fa amb un bon grapat de números circenses i una bona dosi de riallades i rialles. La companyia burgalesa Tiritirantes presenta ¡A su sevicio!, un espectacle de circ divertidíssim. Estrenat el 2014, ¡A su servicio! és un espectacle familiar, on l’humor, el circ i la màgia donen ales a dos personatges molt singulars. Les portes de la Casa de la Cultura obriran a les 17.40

Màgia, disciplines circenses i molt d’humor són els ingredients amb què la companyia Tiritirantes serveix aquest espectacle en què el públic podrà veure malabars, catapultes, una escala d’equilibri, sorprenents efectes … Un espectacle per a tots els públics dins de la programació cultural d’Almassora que promet diversió i sorpreses a parts iguals.

L’obra està ambientada al Gran Hotel Paradís, un establiment vingut a menys, al qual el pas del temps ha esborrat qualsevol indici del glamour i el luxe d’una època daurada en què aquest era el referent. A dia d’avui només queden dos treballadors, Birly i Birloque, que tractaran, potser en va, que tot segueixi com abans. Per a això, seran botons, cambrers, cuiners, netejadors … Es pujaran a escales i monocicles impossibles, faran aparicions i desaparicions màgiques, malabars peculiars, faran levitar a algun dels clients, tocaran música en directe… I amb tot això potser aquesta vegada sí aconsegueixin ser els “empleats del mes”.

Aquest afany per mantenir viu un hotel atrotinat els guia cap a números de màgia, de clown, circ, molt circ, i humor, molt d’humor. “Volem que la gent s’ho passi bé”, expliquen els implicats i no dubtaran a fer referències a la realitat, però sense treure bandera alguna. Benvinguts a un hotel que no deixarà indiferent a ningú!

La Companyia de Circ i Teatre Tiritirantes va començar el seu camí el 2004 amb la unió artística de tres actors formats en diferents escoles de circ, teatre i màgia. Tiritirantes ofereix una àmplia gamma d’espectacles, des del format unipersonal fins al format amb sis actors. Han estat vuit els espectacles creats en aquests 10 anys, espectacles per a tots els públics, infantils i d’adults; itinerants i estàtics, per a sala i per carrer, tenint sempre al circ com a eix principal.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!