Teatre Mutis omple la Vall de misteri i aventures amb el seu premiat espectacle ‘El sótano encantado’

teatro mutis el sotano encantado la vall espai menut

Els segovians Teatro Mutis presenten el seu muntatge El sótano encantado, una obra de misteri i suspens dirigit a tots els públics. Bé, per a concretar, des de la companyia ens diuen que està pensat per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 104 anys. Es representarà el proper diumenge 22 de març a les 19.00 al Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall d’Uixó. L’espectacle, que va rebre el premi al Millor espectacle infantil de la Feria de Teatro de Castilla y León de Ciudad Rodrigo en 2013, s’inclou dins del cicle A l’teatre en família i l’entrada d’aquest event de la programació cultural de la Vall és gratuïta (fins a completar aforament).

A El sótano encantado es barreja el treball actoral amb la manipulació de titelles per explicar la història de Rosaura, una xiqueta que llegeix molts llibres fantàstics i de misteri i per això creu que hi ha fantasmes i esperits, creu en la màgia i els encanteris. Però el seu amic Leo té els peus a terra. Per a ell totes aquestes coses són contes per a nens. Quan el pare de Rosaura està a punt de morir diu a la seva filla que el soterrani de la seua casa va ser la masmorra d’un antic castell i potser guarde un fabulós tresor. Rosaura decideix buscar-ho i demana ajuda al seu amic Leo. Junts viuran increïbles aventures al soterrani encantat.

L’obra està dirigida per Carlos Hernández, que a més ha escrit el text i pensat en l’escenografia i en els ninots (titelles a mida natural). Està interpretada pels actors Paloma Hernández, Fernando Cárdaba i Raúl Marcos. La música és d’Óscar G. Villegas i el vestuari de Cyril Wicker. Els decorats, ESTRIS i ninots els han construït Pilar Garay, Paloma Hernández i Carlos Hernández i els ha pintat José García Herranz.

El sótano encantado es construeix sobre valors com la generositat, la solidaritat i la confiança en un mateix a partir de l’esforç, de la col·laboració, de la recerca del bé comú i la satisfacció de la tasca ben feta.

Teatro Mutis, que porta més de vint anys recorrent els escenaris de tot el país, treballa sempre a partir dels seus propis textos o versions i busca en els seus espectacles la diversió, la comunicació directa amb el públic i la màxima vitalitat, a través de la emoció, la reflexió i la festa.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!