Plans de Pasqua amb xiquets si no viatges per vacances

vall de almonacid castillo

I què fem hui? Sabem que moltes mares i pares vos feu aquesta pregunta quan els vostres fills tenen vacances escolars, com ara per Pasqua. En aquest article teniu alguns plans per a fer amb xiquets per als qui vos quedeu per Castelló aquests dies de festa de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. A més de l’agenda, també podeu consultar altres propostes de plans per a eixides de dia en diferents punts de la província.

HAPPY EASTER | LA VALL D’UIXÓ

La programació d’oci infantil al paratge natural de Sant Josep, a la Vall, comença el 3 d’abril amb l’estrena de l’obra de titelles Jesús a les 12.30. A la tarda, a les 16.30, la programació continuarà amb un taller d’escultura i dues hores després es tornarà a representar l’obra de titelles. L’endemà, la jornada s’obrirà amb la tercera funció de l’espectacle, a les 11.30 començarà el taller de creació de titelles ia les 13.30 es presentarà l’última passada de Jesús. A la tarda, es faran diversos tallers de Pasqua. Organitza Viu el Moment.

EL DIA DE L’ROTLLO | L’ALCORA

El dilluns de Pasqua l’Alcora es vesteix de festa gran. Els alcorins celebren el Dia del Rotllo, una festa declarada d’Interès Turístic Provincial, amb la romeria d’Infants a l’ermita de Sant Cristòfol (9.00). A les 12.00 retorn des del ermitori fins a l’Església Parroquial per recollir el tradicional Rotllo. I, l’endemà, Dia de la Doblega amb un tradicional almurerzo a l’entorn de Sant Cristòfol.

SENDES D’AVENTURA | SERRA D’ESPADÀ

Sendes d’aventura, una empresa de turisme actiu que ofereix activitats en plena natura per a tota la família i que gestiona l’alberg de Suera, ha programat tres jornades per a aquestes vacances de Setmana Santa i Pasqua. El 3 d’abril ha previst una activitat d’orientació a la natura per a públic familiar i una ruta per castells els dies 4 i 12 d’abril.

La jornada d’orientació en la família proposa aprendre a llegir un mapa, utilitzar una brúixola, seguir correctament les diferents senyals de les nostres rutes, conèixer les pautes bàsiques del bon senderista, etc per arribar allà on ens hem proposat. L’activitat inclou assegurança, taller d’orientació, taller de rebosteria, caminada per alguna zona d’especial valor paisatgístic de la Serra d’Espadà i menjar a l’Alberg Pla del Riu de Suera. Preu: adults 20 euros | Menors de 12 anys 18 euros.

La ruta Els nostres castells permetrà conèixer moltes coses sobre la seva construcció, funcions i com eren les nostres societats en època medieval. L’activitat inclou, segruro, caminada a alguns dels castells més destacats de la Serra Espadà, taller de rebosteria, joc d’acostament a l’època medieval i menjar a l’Alberg Pla del Riu de Suera. Preu: adults 20 euros | Menors de 12 anys 18 euros.

PASQUA ALS PARCS NATURALS

Visites guiades, rutes interpretatives, tallers, passejades en barca, itineraris ornitològics,… Els parcs naturals també són per a la Pasqua. Medi Ambient organitza diferents activitats en els parcs naturals del 28 de març al 13 d’abril per gaudir de tots els espais naturals de la Comunitat. Podeu consultar la programació de Pasqua en els parcs naturals per saber quines activitats s’adapten al públic familiar.

MULTIACTIVATS A BORRIANA

Borriana obre la seua programació de Pasqua amb cinc tallers infantils de catxirulos a la platja de l’Arenal el dia 5, que es desenvoluparan entre les 12.30 i les 14.00 hores, i que es completarà amb una exhibició, tot això a càrrec del col·lectiu Milotxes Club. Dimecres 8 i dijous 9, el Teatre Payá albergarà un cicle de cinema amb sessions infantils a les 16.30: es projectaran, per ordre, Futbolín i Río 2. Les entrades poden adquirir-se en Diver Planet, amb 1 euro de donatiu.

Dissabte 11 i diumenge 12, Turisme ha organitzat dues gimcanes en horari matinal dirigides a un públic familiar. La de dissabte, teatralitzada, porta per títol El misteri de Borriana i començarà a les 11.00 hores des de la plaça Major, amb una durada aproximada de dues hores. La de diumenge, amb el lema A la conquesta de Borriana, tindrà com a escenari el Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu, amb una durada prevista de tres hores i inici a la Torre del Mar a les 10.00 hores. Les inscripcions per a les dues gimcanes hauran de realitzar en la Tourist Info de Burriana (costat de l’Ajuntament, telèfon 964 57 07 53).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!