Una mòmia, molta intriga, aventures, rialles i, per descomptat, circ. Tot a Vila-real

la momia gran circo fele_opt

Vila-real obre les portes (i els carrers) al circ. Serà aquest dissabte 21 de març a partir de les 19.00 amb un espectacle organitzat per Cultura que primer es passeja pel carrer i després es cola a l’escenari de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. I us podeu colar tots els que vulgueu fins a completar aforament perquè l’entrada és gratuïta. El Circo Gran Fele porta fins a Vila-real el seu espectacle La mòmia (o La mòmia del bufó del faraó), una història d’intriga, embolics, persecucions, ensurts, salts i rialles, moltes rialles.

Un muntatge construït amb un fil conductor aparentment tan senzill com el despertar d’una mòmia d’un somni etern cinc mil anys després d’haver entrat a l’inframón. No sap qui és, ni té les respostes a les preguntes: qui?, per què?, quan?, on? Ni tan sols a la gran pregunta: què faig ací?

Un emmascarat, egoista i desaprensiu està darrere de tot. I amb ell, uns nous amics, fidels camarades, legals i solidaris, s’uniran a la xicoteta mòmia en la seua necessitat per desentranyar el misteri. Un divertit fil conductor per a un espectacle de pur circ. Acrobàcies, equilibris, malabars, contorsió, risc, piruetes i rialles. I també ombres i titelles, música en directe, màgia … i mòmies.

Segons el director de la companyia, Rafael Pla, la història és una versió molt lliure de la pel·lícula La Mòmia, del mestre Boris Karloff. Com no podia ser d’altra manera, la protagonista és ella, la mòmia, que desperta després de cinc mil anys en què es diu que va navegar fins al Més Enllà… no té ni idea del motiu pel qual de sobte, apareix al costat d’una troupe de circ. En qualsevol cas, no estem davant d’una mòmia qualsevol, sinó davant d’una molt particular, ni més ni menys que una gran personalitat davant la qual tothom hauria de retre honors: la mòmia del Bufó del Faraó.

Amb aquest espectacle, el públic descobrirà el plaer per les històries d’aventures, pel misteri d’Egipte, les seues piràmides, faraons ¡i mòmies! S’acostaran a cultures i civilitzacions llunyanes i fascinants. És un espectacle divertit sobretot, que també té una vessant pedagògica que també pot complementar el que s’ha après en algunes assignatures curriculars. Una estupenda oportunitat de gaudir del CIRC. Amb majúscules.

Circo Gran Fele porta més de dues dècades per tot el món amb el seu original posada en escena i els seus esbojarrats números circenses. Des de la companyia valenciana, s’ha anat construint un concepte de circ diferent al que és habitual, un espectacle total en què els seus artistes mimen al públic i alhora, podem escoltar música en directe, tot això amanit amb l’inigualable humor dels insustituyes pallassos Pla i Pla. El Premi Nacional de Circ 2008, l’últim Premi Max de les Arts Escèniques Especial de Circ o el Premi Programa Calidoscopi de la UE com a Projecte Cultural de Gran Interès són només alguns dels guardons que figuren en l’haver de Circ Gran Fele.

gran circo fele la momia

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!