Betxí acull l’estrena de ‘Las maletas de Mi-mí’, el nou espectacle de La Troupe Malabó

las maletas de mimi foto_opt (2)

Sorpreses animades, màgiques, musicals … Les maletes de les protagonistes de l’últim espectacle de La Troupe Malabó arriben carregades de sorpreses per atrapar l’atenció del públic al qual va dirigit l’obra: preferiblement d’1 a 5 anys. Així que no vos va a estranyar res que titule Las maletas de Mi-mí, un muntatge amb una gran càrrega de poesia visual, una estètica senzilla i amb una escenografia a base de colors vius i formes senzilles plasmats en un arbre central, mòduls quadrats i globus amb llum. I s’estrena aquest diumenge, 22 de març, al Teatre Municipal de Betxí amb una doble funció: a les 12.30 ia les 17.30. Entrada: 3 euros.

Les actrius de Betxí Marisa Ibáñez i Anna Gimeno actuen juntes per primera vegada en aquest espectacle creat i dirigit per Sergio Chaves pensant en els més menuts. Un espectacle tendre, colorit, i participatiu i una “bonica manera de treballar conceptes pedagògics com són els números, conceptes espacials i musicals així com geomètrics”, destaca la educador Esther Ballester.

Mi-mí i Do-ré són dos simpàtiques i tendres ovelletes que mostren el seu món oníric a través dels seus maletes: titelles, música, històries i molta màgia. Una obra per als sentits, on la música marcarà un camí de tendresa i poesia. Xiquets i xiquetes, i els qui els acompanyen, podran veure l’espectacle de prop, asseguts a l’escenari, sobre una zona de gespa.

Amb Las maletas de Mi-Mí es construeix un espai de trobada artística on té cabuda el joc, la creativitat, l’humor, la concentració, la comprensió, el ritme, l’escolta, el moviment i l’emoció. Els xiquets empatitzen amb els altres i al seu torn amb les protagonistes de la història gràcies a la proximitat. Per aquest motiu prefereixen que el públic estiga el més pròxim possible de l’escena.

El teatre, juntament amb la música i altres varietats artístiques, desenvolupen les capacitats cognitives i emocionals dels més petits precisament en aquesta primera fase del seu procés del seu aprenentatge, tan important per a un bon desenvolupament personal.

Un grapat d’afortunats ja ha pogut veure Las maletas de Mi-mí en la preestrena de l’obra el passat 28 de febrer a la Sala Zona 3 de Castelló, l’única sala cultural independent amb programació estable per a públic familiar (també per a adult, però els dijous) de la capital de la Plana. L’estrena oficial, aquest diumenge a Betxí.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!