Activitats per a tots els públics i per a tots els gustos en ‘Onda, un castell per descobrir’

onda un castell per descobrir P_opt

Tallers infantils, esports d’aventura per a tota la família, una exhibició de BTT, una marxa de bicis infantil, recreacions històriques, gastronomia, música… així de bé sona la programació de la quarta edició d’Onda, un castell per descobrir. De l’1 al 3 de maig, aquest castell del segle X es convertirà en un punt de trobada i una referència de l’oci per a tots els públics i per a tots els gustos.

Enguany el castell s’omplirà de personatges infantils i tots els xicotets podran fer-se fotos amb ells. I tots els dies, des de les 11.00 a les 13.00 i de 16.00 a 20.00 xiquets i xiquetes podran gaudir d’un passeig en poni i dels grans espectacles infantils, tant el divendres com el dissabte a les 20.00 hores. A més, tots els dies hi haurà tallers de manualitats i jocs tradicionals dins del propi castell i conta contes. També s’ha programat un concurs de dibuix els premis del qual es lliuraran el diumenge.

Des de l’inici de la celebració d’Onda, un castell per descobrir, fa ara quatre anys, s’ha aconseguit donar a conèixer la localitat i el seu elevat patrimoni històric-artístic a milers de persones. Per aquest motiu durant aquests tres dies s’incrementen les visites guiades gratuïtes de les quals disposa el municipi tots els dies de l’any.

Tots els dies a les 12.00 hores i a les 17.00 hi haurà visites guiades des de la Font de Dins pel centre històric i, al seu torn, a les 12.45 hores i a les 17.45 hores es realitzaran visites teatralitzades per dins del castell d’Onda. Els joglars, tan populars en l’Edat Mitjana, narraran la història d’Onda els tres dies a les 18.00 d’una forma diferent i amena, pensat per a tots els públics.

Enguany, a més, tots els dies des de les 12.00 a les 13.30 i de 19.00 a 20.30 l’empresa Sargantana Aventura oferirà la possibilitat de divertir-se amb activitats d’aventura tipus tirolina, ponts tibetans, slackline, tir amb arc o gimcanes en la pineda d’accés al Castell. A més, el dissabte a les 16.30 hores en la porta del castell se celebrarà la primera Marxa Infantil Bicis Cabedo i a les 18.30 hores hi haurà una exhibició de BTT Trial. En l’últim any, el castell supera les 50.000 visites, la qual cosa evidencia el gran salt turístic d’aquest monument d’Onda. Si no ho coneixes, no et defraudarà.

onda un castillo por descubrir

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!