Teatre i màgia en la programació per a públic familiar de la Sala Zona 3

la troupe malabo abracadabra

La programació Sala Zona 3 no para. El públic familiar té quatre cites per a cadascun dels dissabtes del mes d’abril gràcies a una programació que inclou màgia en estat pur de Magic Luis, al teatre de titelles amb Benjamí Espanyol, a un xou marca de la casa de La Troupe Malabó i a un contacontes amb Splai Teatre. Gairebé res! Els espectacles es representen tots els dissabtes a les 11.30 i l’entrada és de 4 euros. Es poden reservar trucant al 964.260.515 o al 699.904.351.

L’espai dirigit per Mima i Maya Jankovic està consolidat com l’única sala privada independent amb una programació estable per a públic familiar. I, a més, amb una experiència diferent a la d’un teatre convencional perquè, a la Sala Zona 3, l’escenari i el públic estan tan a prop que no ens estranya que en acabar moltes obres els menuts s’acosten a xarrar amb els protagonistes. No té preu.

MAGIC LUIS SHOW | DISSABTE 4 D’ABRIL

magic luis magia sala zona 3 espaim menut

Descripció: els xiquets s’ho passaran d’allò més bé i gaudiran de la màgia en un espectacle on les rialles i les emocions seran el plat fort. Tant els més menuts com els més grans podran participar en una sessió de màgia per a tots els públics, perquè ací no es ve a estar assegut sense més, ací es ve a gaudir. Trucs que deixen bocabadat el públic i amb un punt d’humor que t’arrenca un somriure. Una proposta ideal per als que es quedin a Castelló aquest dissabte de Setmana Santa.
Companyia: MagicLuis el mag

CONTE CANTAT CONTE EXPLICAT | DISSABTE 11 D’ABRIL

conte cantat conte explicat_opt (2)

(SUBSTITUEIX A ‘ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN’)
Descripció:
un dels narradors més coneguts i amb més experiència en la província porta a la Sala Zona 3 el seu contacontes Conte cantat, conte explicat. Valentí Pinyot resumeix així la sinopsi: heu de saber i entendre, entendre i saber que hi havia una vegada un narrador anomenat Valentí Piñot que cantava cançons i les nenes i nens animava. Rondalla va, rondalla ve, contes d’arreu del món us explicarà. Sabeu aquell conte del pare que tenia tres filles més guapes que el sol …? I catacric-catacrac aquest conte s’ha acabat. I que en aquest món de mones hi ha més bèsties que persones. Contacontes molt animat, divertit i participatiu amb històries, endevinalles, dites i cançons tradicionals d’arreu del món.
Companyia: Valentí Pinyot.

ABRACADABRA… PARTE LA CABRA | DISSABTE 18 D’ABRIL

la troupe malabo abracadabra 1

Descripció: espectacle familiar de La Troupe Malabó en què els personatges, her Trudis (una maga russa amb molt carisma) i Rebeco (el seu alumne més avantatjat), mostren les seues màgiques habilitats embolicades en l’absurditat dels pallassos i en situacions problemàtiques resoltes amb humor. Una obra per riure de les seues còmiques situacions i quedar hipnotitzats amb la seua màgia. Mocadors que apareixen i desapareixen pels llocs més inesperats, objectes que viatgen en l’espai i ene l temps, que canvien de color… Un espectacle d’humor per a tota la família.
Companyia: La Troupe Malabó

ROCKIN’SHOW | DISSABTE 25 D’ABRIL

rockin'show splai teatre sala zona 3Descripció: tota la màgia del rock&roll en un espectacle d’animació per a públic familiar. Rockin’Show és un muntatge teatral que recrea un concert en el qual es versionen en valencià alguns clàssics del rock&roll. Amb una jukebox com a decorat, aquesta popular i televisiva màquina que reprodueix cançons després d’introduir una moneda, els actors Vicent Ortiz i Víctor Ripollés convertiran l’escenari en una festa per a tots els públics. Amb Rockin’Show el públic adult tornarà als anys de la ràdio, dels guateques o de la moda ye ye i el públic infantil gaudirà de la música, la festa i l’animació.
Companyia: Splai Teatre

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!