Imagina cançons, secrets, monstres,… Gaudeix-los amb el conta contes Blau, blau

tania muñoz cuentacuentos arte blanco

Un espai dedicat als contes. Un lloc per despertar la imaginació. I, a més, fer-ho en família. Arte Blanco i la narradora Tània Muñoz obren a Castelló un nou espai dedicat als contes (Arte Blanco, Gran Via 13 Castelló). L’estrena de la programació va ser el passat 7 de febrer amb la sessió en castellà per a públic infantil Blau Blau que va omplir la sala. I ara arriben la versió en valencià i en anglès. La sessió de narració (en valencià el dissabte 11 d’abril i en anglès el 18 d’abril) comença a les 18.30 i té una durada prevista de 50-60 minuts. L’entrada és de 2 euros. Convé reservar plaça trucant a Art Blanc perquè l’aforament és limitat.

Blau, blau és un contes per a infants. Imagina un secret sota el blau del mar en calma. Un núvol que viatja sense presses. Un monstre a qui li encanta ballar swing o un bosc on els arbres canten òpera. Imagina un munt d’històries que esperen a ser explicades, imagina secrets, cançons i rimes gairebé oblidades o recentment inventades. Així és Blau, blau, un lloc en què res és el que sembla.

Blau, blau és el regne de la paraula, on xiquets i xiquetes, pares, mares, oncles i àvies poden gaudir junts de contes tradicionals, literaris i propis, sense altra preocupació que portar les orelles preparades i les vergonyes oblidades.

Es tracta d’una sessió de contes per a públic infantil, especialment pensada per a nens i nenes a partir de 3 anys. Blau, blau és una activitat dissenyada per a ser gaudida en família, de manera que s’anima a pares i mares a participar activament en companyia dels seus fills.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Imagina cançons, secrets, monstres,… Gaudeix-los amb el conta contes Blau, blau

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!