Imagina cançons, secrets, monstres,… Gaudeix-los amb el conta contes Blau, blau

tania muñoz cuentacuentos arte blanco

Un espai dedicat als contes. Un lloc per despertar la imaginació. I, a més, fer-ho en família. Arte Blanco i la narradora Tània Muñoz obren a Castelló un nou espai dedicat als contes (Arte Blanco, Gran Via 13 Castelló). L’estrena de la programació va ser el passat 7 de febrer amb la sessió en castellà per a públic infantil Blau Blau que va omplir la sala. I ara arriben la versió en valencià i en anglès. La sessió de narració (en valencià el dissabte 11 d’abril i en anglès el 18 d’abril) comença a les 18.30 i té una durada prevista de 50-60 minuts. L’entrada és de 2 euros. Convé reservar plaça trucant a Art Blanc perquè l’aforament és limitat.

Blau, blau és un contes per a infants. Imagina un secret sota el blau del mar en calma. Un núvol que viatja sense presses. Un monstre a qui li encanta ballar swing o un bosc on els arbres canten òpera. Imagina un munt d’històries que esperen a ser explicades, imagina secrets, cançons i rimes gairebé oblidades o recentment inventades. Així és Blau, blau, un lloc en què res és el que sembla.

Blau, blau és el regne de la paraula, on xiquets i xiquetes, pares, mares, oncles i àvies poden gaudir junts de contes tradicionals, literaris i propis, sense altra preocupació que portar les orelles preparades i les vergonyes oblidades.

Es tracta d’una sessió de contes per a públic infantil, especialment pensada per a nens i nenes a partir de 3 anys. Blau, blau és una activitat dissenyada per a ser gaudida en família, de manera que s’anima a pares i mares a participar activament en companyia dels seus fills.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Imagina cançons, secrets, monstres,… Gaudeix-los amb el conta contes Blau, blau

    • Hola Xelo,
      Hemos visto tarde este mensaje. Es en Arte Blanco. El próximo está programado para el próximo 21 de marzo. Gracias.

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!