Rock i jocs en família al costat del mar per a tancar la Pasqua

trece en el fecstival

La guinda a les vacances escolars de Pasqua. Una jornada músico-festiva al costat del mar amb animació infantil, jocs en família i el rock and roll de Trece, una de les més joves i prometedores bandes de l’escena de la província. Un planàs, veritat? Doncs anota: aquest dissabte 11 d’abril a partir de les 17.00 al parc litoral de la platja del Pinar (a la zona del Pingüins). La sessió comença amb El Show, una proposta d’animació per a tots els públics sobre l’escenari, continua amb els jocs cooperatius per a tota la família de la Ludoneta i la clausura amb els acords del rock clàssic de Trece, a partir de les 20.00.

La iniciativa, promoguda per Metrònom i Dossom i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, promet una tarda de diversió amb la remor de la mar al fons. Això sí, que ningú s’oblide la jaqueta perquè encara tenim ganes d’estiu encara refresca. L’animació i els jocs infantils serviran de teloners per a l’actuació d’un grup que aposta per recuperar l’essència del rock clàssic. Compost per dues guitarres, un baix, una bateria i un teclat -com s’ha fet sempre, allunyats de modes i trobant un so propi-, Trece cuida amb cura i precisió tots els detalls del seu compacte i contundent directe, un dels més contagiosos que es poden apreciar per la Plana.

cartel playa pinar treceI això que no abusen de les versions (poques, però ben escollides). Trece aposta per un repertori de cançons pròpies amb textos en castellà, en les que es deixen veure unes influències que vénen del R’n'R hispà (podrien ser uns hereus d’aquesta tradició que es remunta a Tequila i es va transmetre per Los Rodríguez i Pereza), però també dels grans clàssics com els Beatles o els Stones. En un entorn en què la música “indie” copa tots els espais, reivindiquen el rock clàssic, el de taverna, birres i decibels. El de cançons que parlen de temes propers, sense mitges tintes i amb l’única pretensió de sonar molt bé, i tant que ho fan.

“Una garantia de veure un bon concert”, ens explica Lorenzo Millo, un gran coneixedor de l’escena musical castellonenca i autor del bloc El muro dels sonidos. “Als xiquets els agradarà, perquè els arriba el que està ben fet sense els prejudicis d’estils musicals que tenim de majors”, afegeix.

Trece el componen Adrián Andreu, a la guitarra solista i els cors, Oscar Tinoco, bateria, multipercussió i cors, Pau Marí suma els teclats, hammond i veus. El baixista és Simeon Peev i a la veu i guitarra rítmica, Vite Barreda. Un concert obert al públic familiar (i no familiar també) que arriba en plena campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per gravar el seu primer CD.

Platja, jocs i rock & roll … què més es pot demanar?

la ludoneta

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!