La programació de Pasqua a Orpesa es dóna un bany de titelles

guyi guyi periferia teatro

La programació de Pasqua a Orpesa s’escriu amb titelles. La ciutat turística es dóna un bany de titelles per a públic familiar del 2 al 6 d’abril amb el Festival Aperitíteres, organitzat per CeBe Muntatges Teatrals. Cinc obres de teatre per a tots els públics que ajudarà a descobrir a llops que no són tan dolents com els pinten, a un curiós personatge com el Gatopato, al burret i al lleó als que els canvia la vida i fins a un cocodril atípic. Tots els espectacles es representen a les 12.00 a l’Espai Cultural, carrer Benicarló, i l’entrada és gratuïta. Això sí, l’aforament és limitat.

A continuació podreu trobar un xicotet resum de cada muntatge perquè no us perdeu detall.

LOS CINCOS LOBITOS

los cinco lobitos teatro arbole

Descripció: el llop ja no fa por. Pobre llop ferotge! Massa contes i relats, massa mites deixant sempre en mal lloc. Qui sap? Potser el llop encara estigui a temps de canviar la manera com el troben xiquets i xiquetes. Potser puguem intentar comprendre’l millor…
Companyia: Teatro Arbolé
Dia: dijous 2 d’abril

LA SOMBRA DE PINOCHO

la sombra de pinocho la puntual

Descripció: al final del conte, Pinotxo es converteix en un nen real i com tots els nens de carn i ossos també es fa gran. En l’ambient de la segona revolució industrial, gran època d’inventors, Pinotxo ja té 30 anys i des del seu taller ens explica la seua història a través d’ombres xineses, titelles i marionetes. Una versió divertida i poètica del clàssic de C. Pollodi.
Companyia: La Puntual
Dia: divendres 3 d’abril

LOS PRIMEROS BURRITOS

xarop teatre

Descripció: Dorian, un burrito jove que viu la vida amb una immensa curiositat i innocència, pasta i corre en el seu prat juntament amb tota la seva família. Pep, un lleó que és caçat mentre dorm i ficat en una gàbia de circ. Cap dels dos s’aconsegueix a imaginar el que passaria. Perquè un dia arriben els humans i al ruc i al lleó els canvia la vida per sempre.
Companyia: Xarop Teatre
Dia: dissabte 4 d’abril

GUYI-GUYI

guyi guyi periferia teatro

Descripció: Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la natura, neix en una família d’ànecs. Guyi-Guyi viu feliç en la seua família fins que un dia es troba amb un cocodril. Quan s’assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per aconseguir ser ell mateix.
Companyia: Periferia Teatro
Dia: diumenge 5 d’abril

CUENTOS SONANTES Y TÍTERES

cuentos sonantes y titeres artefusión

Descripció: Pantufla, un curiós comptador d’històries, ens presenta al Gatopato a la recerca de la seua veritable identitat; els amors d’un ratolí a la recerca d’una princesa i com la unió fa la força en una granja de pollets futbolistes.
Companyia: Artefusión
Dia: dilluns 6 d’abril

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!