Fires del llibre per a tots els públics a Vila-real i Onda

fira del llibre vila-real portada_OK

La literatura pren la paraula a Vila-real i a Onda aquest últim cap de setmana de maig. Les dues localitats celebren les seues respectives Fires del Llibre amb activitats que, a més de la presentació de llibres, algun d’ells per a públic infantil i juvenil, inclou conta contes, música, concursos, tallers de manualitats i fins i tot a passar una nit a la biblioteca repleta d’activitats. Un pla que, en Espai Menut, ens sembla d’allò més atractiu.

FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL

fira del llibre vila-realLa programació de la Fira del Llibre de Vila-real, que se celebra del dijous 28 al diumenge 31 de maig en la plaça del Llaurador, inclou quasi una trentena d’activitats. La majoria presentacions de llibres i la majoria per a públic adult. Però el públic infantil també té el seu lloc en la programació, especialment el diumenge. Entre les propostes, el divendres està convocat un concurs escolar de relat curt i la presentació del llibre Així cuinen els xiquets i xiquetes de Vila-real i així ho expliquen. Nutridàctica Vila-real a càrrec de la Regidoria d’Esports i Salut i de la d’Educació.

El dissabte arranca amb un taller de manualitats a càrrec de Cucanya a les 10.30 i, al migdia, Kids & Us explicarà un conte en anglès, Phanton Manor. El diumenge també comença amb un taller de manualitats a les 10.30 però aquesta vegada amb l’equip de By Doing. A les 12.00, la companyia Projecte Caravana interpretarà la seua obra Vull ser un mussol i, ja a la vesprada, Contaclown oferirà un taller de manualitats a partir de les 17.30 i després l’obra de teatre Contes del món. Un sorteig de llibres posarà el punt final a la Fira del Llibre de Vila-real que obre les seues portes el dijous de 17.00 a 20.30 i de divendres a diumenge de 10.00 a 13.30 i 17.00 a 20.30.

FIRA DEL LLIBRE D’ONDA

La 30 edició de la Fira del Llibre d’Onda comptarà amb activitats culturals per a tots els gustos i edats. Del 29 de maig al 7 de juny estan programades presentacions de llibres, signatures d’escriptors, concerts, representacions teatrals i activitats centrades en els més xicotets. El certamen s’inaugurarà amb la conferència del conegut coach del programa Hermano Mayor, Pedro García Aguado que, al costat de Francisco Castany Mena, presentarà el llibre Aprender a educar i que s’enfoca a docents i pares i mares.

El mateix dia 29 de maig se celebrarà l’activitat Vols quedar-te a dormir a la biblioteca?, que permet als menuts d’Onda (de 3º i 4º de Primària) passar una divertida nit en la biblioteca, amb els seus sacs de dormir, i en la qual hi ha contes, jocs i activitats. Açò sí, cal inscriure’s abans en la pròpia biblioteca.

El dissabte 30 es presentarà el llibre Tota una vida de memòries i anècdotes dels pallassos Mel i Chispa. El diumenge 31 hi haurà cinema infantil en la biblioteca amb la pel·lícula Big Hero 6 i set escriptors signaran llibres. La resta de setmana seguiran les signatures de llibres, les visites d’escolars i, de cara per fi de setmana, prendrà protagonisme el teatre, la música i altres tallers.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!