Una fada rodamón, un dibuixant i una bruixa en el cicle Cuencuentahucha

trotacuentos

El cicle Cuencuentahucha de la Fundació Caixa Castelló programa per a aquest primer divendres de juny una sessió molt especial. Un contacontes en què importen tant les paraules com els dibuixos. La companyia Trotacuentos arriba a l’escenari de l’Edifici Hucha amb la seva singular proposta per a públic infantil Contar con palabras y dibujos. Serà aquest divendres 5 de juny a les 18.30 amb entrada gratuïta fins a completar aforament. Un espectacle molt especial en el qual el dibuix i la narració submergeixen els espectadors en un món de fantasia, encanteris i imaginació desbordant.

Tot pot passar en aquest espectacle en què una fada trotacuentos, un dibuixant i una bruixa comparteixen escenari. Cada un amb un objectiu: la fada, explicar els seus contes, el dibuixant il·lustrar-los, i la bruixa impedir que segueixin fent-ho perquè es mor d’enveja. Aconseguiran els assistents eixir de la funció sense haver-se convertit en gripau o existirà algun conjur anticonvertimiento en gripau? Per descobrir-lo no els quedarà més remei que assistir a la cita.

Eva Mª Sánchez Córcoles i Iván Arguedas Pérez donen vida als personatges creats per Trotacuentos, una companyia que porta més de 15 anys sobre els escenaris amb obres de teatre i contacontes per a tots els públics. Comptar amb paraules i dibuixos és un cant obert a la imaginació i al somni. Un espectacle d’uns 60 minuts de durada que deleiterá als menuts.

Trotacuentos ha participat, des de 1999, en les campanyes de Biblioteca Oberta de Castella-la Manxa, en les campanyes del SARC (Diputació de València), en els Festivals de narració En la vora del foc (Diputació d’Albacete), Festival de Xelva, de Altea i de Torrent i també, entre altres, en l’en el Circuit de Biblioteques Municipals de València.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!