Taller de sabons entre els paisatges d’Ares

ares_opt

Heu fet sabó alguna vegada envoltats de naturalesa? La proposta que us presentem és d’allò més atractiva. Està prevista per al diumenge, 7 de juny, i recomanada per a tots els públics. Es tracta d’una excursió a Ares del Maestrat per a conèixer el seu inesgotable patrimoni i passar un matí molt divertit.

Informació de l’activitat
Tipologia: Ruta en Família, cultural i de naturalesa
Dificultat: Fàcil. Taller i recorregut pel casc urbà de Ares. Ruta de mig dia. Recomanada per a tots els públics.
Recomanacions: Esmorzar i aigua. Roba còmoda i calçat esportiu.
Desplaçament: Cotxes particulars.
Tancament d’inscripcions: 5 de juny.
Punt de trobada: a les 10:00 en la plaça de Llaures.
Finalització en el casc urbà al voltant de les 14.00 h.
S’inclou taller didàctic d’elaboració de sabó artesà i visita guiada al casc històric i Museu de la Cova. Menjar no inclòs. Possibilitat de reservar en un restaurant de la localitat. S’inclou segur de responsabilitat civil

Descripció de l’activitat
Ares del Maestrat destaca a gran distància en el paisatge agrest de l’Alt Maestrat. Encimbellat en el seu espectacular emplaçament, Llaures compta amb un notable patrimoni històric-artístic que no us deixarà indiferents, i en el qual destaquen la configuració medieval del seu traçat urbà o les restes d’un castell amb un paper primordial durant la conquesta cristiana, i en l’esdevenir de les guerres de Successió i Carlistes. Xicotets i majors tindran ocasió de realitzar en aquesta visita un taller d’elaboració de sabó artesanal, a més de recórrer els carrers que circumden el castell, conèixer com era la vida en un poble de muntanya i visitar una cova d’època islàmica convertida en museu. I tot açò envoltats d’espectaculars panoràmiques i paisatges.
En aquesta activitat podreu descobrir l’elaboració del sabó artesanal, la història del Maestrat, el patrimoni històric-cultural d’Ares del Maestrat, la vida en les masies i l’entorn natural i paisatgístic de la comarca.

Més informació en:
Fundació Caixa Castelló
Casa Abadia, Plaza de l’Herba, s/n, 12001, Castelló
Tfno: 964 232 551
Email: medioambiente@fundacioncajacastellon.es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!