Festival de les Arts: grans de la música per a totes les edats

ESPAIMENUT_FESTIVAL_DE_LES_ARTS_CARTEL

Amb el bon temps s’obre la temporada de les terrasses d’estiu, dels xiringuitos, dels picnics al parc i, és clar, dels festivals. I, després d’anys de sequera musical a València, la capital del Túria es converteix en escenari d’un d’ells. Es tracta del Festival de les Arts, un esdeveniment que reunirà els dies 5 i 6 de juny a agrupacions nacionals i internacionals de la talla de The Wave Pictures, Everything, Everithing, Bigott, Lleó Benavente, Mishima, La Bien Querida o Triángulo de Amor Bizarro i que promet fer tremolar les estructures de la Ciutat dels Arts i dels Ciències amb els seus ritmes alternatius. Que es prepare Calatrava!

Però el atractiu d’aquest festival, a més del seu extens cartell -seran en total 30 els grups que actuaran en aquest festival- i de la seua bona ubicació, és la seua proposta gastronòmica i el seu preu. Seran reconeguts restaurants i cafès de València com Colonials L’Horta -del grup La Sucursal-, Grup Cophenagen -perfecte per al públic vegetarià-, Dolç de Llet -especialitzat en dolços argentins- o La Llorona -conegut pel seu menjar mexicà-, entre d’altres, els que aparquen els seus foodtrucks al riu Túria i facen més amena la nit.

I què hi ha del seu preu? 46 euros l’abonament de dos dies; 36, l’entrada de divendres; 40, la de dissabte, i 0, la dels menors de 10 anys. Sí, heu llegit bé. 0 euros. Res. Regalat. Una oportunitat perquè els pares amants de la música desempolven el seu vestit festivaler i acudeixen amb els seus fills a aquest esdeveniment.

Alguns diran que no és nou, que el Festival de les Arts no és el primer que obre les portes als xiquets. Cert. Esdeveniments com el Rototom Sunsplash, el Sonar, el Primavera Sound o el Pirineus Sud han estat pioners en aquest sentit i han ofert una programació paral·lela per als menuts en horari matinal i, fins i tot, en dies previs a la realització del certamen. La diferència és que, en l’esdeveniment de València, no hi ha distincions: tots, grans i menuts, poden gaudir dels mateixos concerts ia la mateixa hora.

Si no us voleu perdre la primera edició del Festival de les Arts us recomanem que compreu les entrades com més aviat. Poden esgotar o pujar de preu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!