La Tinença et converteix en científic per un dia per comprendre la natura que ens envolta

tinença de benifassà

Vols descobrir com es forma la pluja? Què és l’erosió? El Parc Natural de la Tinença de Benifassà et proposa convertir-te en científic per un dia amb una activitat dirigida al públic infantil per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra aquest primer diumenge de juny. Una proposta original, divertida i guiada per professionals per a descobrir un dels parcs naturals més singulars de la província de Castelló.

Amb aquesta activitat orientada al públic infantil, els i les participants descobriran alguns dels fenòmens que es produeixen en la natura. La programació comença amb un passeig pels espectaculars voltants del Ballestar, un dels nuclis rurals que formen el poble de la Pobla de Benifassà i després, mitjançant senzilles experiències, veuran com es forma la pluja, què és això de l’erosió o com el sòl és capaç de netejar l’aigua. Té molt bona pinta, no? No esperis massa a inscriure-t’hi, l’activitat és gratuïta i les places són limitades.

Sota el lema de Ciència i Naturalesa, aquesta activitat persegueix acostar el parc natural de la Tinença als més menuts, despertar el seu interès per la ciència i promoure la conscienciació ambiental entre el públic infantil i familiar amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Dades de l’activitat
Dia: diumenge 7 juny 2015
Hora: 10:30 h
Lloc: Centre d’Interpretació del Parc Natural (El Ballestar)
Durada de l’activitat: 2 – 3 hores
Avís: places limitades / Inscripció prèvia a 977.729.187 – 650.412.497 – parque_tinenbenifassa@gva.es
Recomanacions: portar roba i calçat còmode, gorra, aigua i esmorzar
Observacions: activitat gratuïta

Cartel Ciència i natura_DMMA15

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!