Primavera de musicals per a públic familiar amb ‘El rei de la selva’

el rey de la selva musical La temporada dels musicals per a públic familiar arrenca aviat si és que alguna vegada s’ha tancat. L’Auditori de la Vall d’Uixó acull aquest dissabte una doble funció de El Rei de la Selva, una gran producció amb una posada en escena en què el vestuari i el maquillatge enlluerna als menuts (i als grans també). La doble cita està convocada a les 18.30 ia les 21.30 i els preus oscil·len entre els 10 i els 15 euros. I de la Vall, El Rei de la Selva -que s’inspira en la mítica El Rei Lleó de la factoria Disney- anuncia parada a Castelló, en concret a La Ciutat del Transport, dels dies 15 a 24 de maig (a Espai Menut estem a l’espera que ens confirmin els horaris de les funcions perquè la web no està actualitzada). La productora compte al seu web que el musical El Rei de la Selva és un “espectacle per al qual no passen els anys”, en el qual participa un elenc de 20 ballarins i 10 actors. Tots ells representen 9 actes d’interpretació escènica, ball africà, dansa contemporània, ball líric i parkour. Una experiència que va més enllà del que artístic i plena de valors familiars l’escenari, ja que demostra la vinculació de cada un de nosaltres amb les nostres arrels. El Rei de la Selva fa que l’espectador, a més de gaudir, recapacite sobre els valors dels altres i de nosaltres mateixos, amb un cant al respecte i l’amor per la natura. La unió de les disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques juntament amb la fusió de les més sofisticades atraccions circenques premiades internacionalment ofereixen com a resultat una cridanera posada en escena. La direcció artística i guió original és obra d’Enric Puig i Francisco Alcanyís i al llarg del xou s’interpreten temes tan populars de la pel·lícula infantil El Rei Lleó com El Cicle Vital, Jo Vaig a ser El Rei Lleó, Conspirad, Hakuna Matata o La nit de l’Amor. Segons expliquen al portal oficial del musical, es podrà gaudir de la màgia de grans il·lusions presentat pel mag Kekoperfil, d’animals exòtics guiats pel domador valencià Eduardo Belltall amb dromedaris, zebres, rinoceront i elefants, de les acrobàcies de Kenian boys, de cocodrils i aligátores de Richard Faggioni, d’espectacle de trapezis volants de Flying Souza i de teles aèries de Monica Rossi.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!