Teatre i música prenen impuls en la programació per a públic familiar de la Sala Zona 3

De juego a juego Sala Zona 3 Espai Menut

La Sala Zona 3 afronta la recta final de la temporada d‘espectacles per a públic familiar amb un maig dels més variat. Teatre, música, màgia i més teatre per a gaudir de les matinals del dissabte en família. L’única sala independent de la ciutat de Castelló amb programació estable per a públic familiar aposta per als dissabtes de maig per companyies referents en els espectacles per a públic infantil i per un grup, Trobadorets, l’èxit del qual traspassa les fronteres provincials. Tots els espectacles són els dissabtes a les 11.30 i l’entrada és de 4 euros. I comencen aquest 2 de maig amb De joc a joc! Que els gaudiu. S’alça el teló.

DISSABTE 2 MAIG | DE JOC A JOC

[SUSPÉS PER MALALTIA] Aquest espectacle de la companyia Teatre T és la representació pura de la imaginació, on s’inventen els jocs a mesura que avança l’obra. Dos personatges aliens al món de l’espectacle -interpretats per Víctor Ripollés i Pablo Castell- entren en ell per sorpresa i descobreixen la màgia del teatre. A partir d’una competició entre tots dos es demostra el poder de la imaginació: els vaixells juguen, les pinces canten, els pirates salven a les princeses… D’un moment a un altre els elements visuals de l’espectacle defineixen i canvien l’espai, i tot convida a una participació. Perquè el públic forma part de l’obra. Diversió en estat pur!

DISSABTE 9 MAIG | TROBADORETS EN CONCERT

Pau Sancho, Gerardo Xiva, Javi Ruá i Dani Xiva… o el que és el mateix, Trobadorets. Segur que us sonen. Música en valencià, cançons de sempre i unes altres de creació pròpia. Amb el seu segon CD sota el braç i portant el seu ritme a molts racons de Castelló i també més enllà. La Mostra Belloquina, el 60 aniversari del col·legi Mestre Canós, l’escola Bonavisa d’Ontinyent o L’Olleria són algunes de les seues últimes actuacions. I tornen a la Sala Zona 3 amb un ritme que enganxa i un concert per a gaudir de la música i no parar de ballar. Papàs i mamàs també.

DISSABTE 16 MAIG | DIVERTIMENTO MÁGICO

La Troupe Malabó, la companyia de Betxí, presenta en la Sala Zona 3 un contacontes divertit, amb moltes sessions diferents, on s’intercalen contes i màgia. Lana Juliana t’explica un conte i després un divertiment. Entre les històries, destaquen contes d’animals, de prínceps i princeses, dracs i ogres, també contes de riure o de por, passant com no pels clàssics de sempre… i molt més. Una sessió de contes divertida, diferent, amb un punt de màgia, per no parpellajar durant una estona.

DISSABTE 23 MAIG | L’ELIXIR DE L’ALEGRIA

Splai Castelló porta a l’escenari de la Sala Zona 3 L’elixir de l’alegria, un espectacle d’animació en el qual el Professor Romaní, al costat del seu ajudant Max, realitzaran un viatge per tot el món descobrint jocs, cançons, balls i molta, moltíssima diversió. Una hora d’animació sense parar. Una obra per a no parar en el seient i en la qual el públic participa activament del seu desenvolupament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!