Homoludicus presenta ‘La llebre i la tortuga’ en la matinal familiar de jocs de taula

homoludicus castellon matinal juegos en familia espai menut

Homoludicus Castelló organitza periòdicament matinals de jocs en família, sessions en les quals grans i menuts comparteixen temps i espai. I són altament recomanables. Els jocs estimulen la memòria, els reflexos, el càlcul mental, afavoreixen la presa de decisions, la concentració, la psicomotricitat fina i un llarguíssim etcètera. Ah, per descomptat, diverteixen. Sí, sí, tot això fan els jocs. I en aquest cas dels jocs de taula perquè Homoludicus Castelló, una tenda especialitzada ubicada al número 14 del carrer Navarra de Castelló, ha programat la propera matinal per al dissabte 23 de maig a partir de les 11.00, i arriba amb novetats.

Una jornada per a divertir-se tots plegats. Pares, mares, xiquets i xiquetes junts. Altres familiars, també. Perquè moltes vegades ens costa trobar temps per seure a jugar amb els menuts. I és una llàstima. Important: peese a ser una activitat gratuïta, es recomana reservar plaça, ja que l’espai és limitat. Podeu fer-ho per Facebook, telèfon (964 74 43 35) o mail (homoludicuscastellon@gmail.com). I com us dèiem, la matinal d’aquest dissabte de maig arriba amb novetats ja que Homoludicus presenta La llebre i la tortuga, un joc indicat per a xiquets i xiquetes de 7 i més anys.

Qui ens enumera les múltiples avantatges del joc és Diego Ibáñez, educador social, autor de jocs i copropietari de Homoludicus. El matí de jocs en família (recomanada a partir de 4 anys) arrencarà a les 11.00 i els qui hi vagen podran gaudir d’alguna de les propostes que han preparat. “Aprofitarem per presentar algunes de les novetats que tenim, però obrim la sessió a més jocs en funció dels interessos, de com transcorra matí i del públic”, ens explica Diego.

Catán Júnior, Dobble Kids i La Torre Encantada són tres dels jocs habituals que s’hi troben a sobre de les taules. El primer converteix els jugadors en pirates que ha d’anar construint guariadas i vaixells amb materials que aniran acumulant. Una proposta en la qual la sort i l’estratègia es donen la mà. El Dobble Kids és un joc de cartes amb animals en el qual es fomenta la percepció-reacció perquè es porta les cartes la persona que abans identifiqui quin animal es repeteix. A La Torre Encantada s’ha d’alliberar a una princesa i per a aixó cal trobar la clau que ajude a alliberar-la. Però no serà gens fàcil, hi ha més d’un pany i només sobre un d’ells.

Per a la sessió de febrer, Homoludicus va donar especial atenció a una de les últimes novetats de Devir Iberia, Dino Race, una eixelebrada carrera prehistòrica per aventurers de 6 o més anys. I aquest dissabte de maig toca presentar La llebre i la tortuga, un joc de carreres d’animals basat en la clàssica faula d’Esopo. Ja sabeu. Si voleu passar un matí diferent gaudint de les últimes novetats i els jocs més divertits Homoludicus vos espera.

A més de què els permet donar-se a conèixer, la iniciativa naix com una manera de “reivindicar el fet de seure a jugar junts, veient a la persona amb la qual juguem i dedicant-nos temps”, afegeix Diego. Jocs de marques com Devir, Haba, Asmodée, Djeco,… molt conegudes per als amants dels jocs de taula però que moltes passen despercibidas per al gran públic. L’accés és gratuït, però limitat a la capacitat de la sala que tenen a la pròpia tenda, ubicada al número 14 del carrer Navarra de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!