Una eixida al Barranc dels Horts per descobrir el so de les aus

ornitologia_opt

Us proposem una eixida diferent pel Barranc dels Horts. No solament us animem a eixir a la naturalesa. En aquesta ocasió us convidem a introduir-vos de ple en ella descobrint amb guies ornitòlegs, per exemple, a identificar aus pel seu cant i si hi ha sort, com diuen els amics de la Fundació Caixa Castelló, també pel seu aspecte. De tot açò podreu gaudir si us apunteu a l’activitat que es durà a terme aquest diumenge 17 de maig.

Tipologia: Ruta de Naturalesa en Família
Nº màxim del grup: 20 persones
Dificultat: Fàcil. Activitat de mig dia. Recomanada per a majors de 10 anys.
Recomanacions: Esmorzar i aigua. Roba còmoda i calçat esportiu. Prismàtics i guia d’aus (si es disposa d’ella)
Desplaçament: Cotxes particulars.
Tancament d’inscripcions: 15 de maig.
Punt de trobada: a les 9:00 en l’entrada al Barranc dels Horts, Carretera CV-15, km 41,300. Finalització al voltant de les 14,00 h. Menjar no inclòs. Possibilitat de reservar en un restaurant de la localitat. S’inclou segur de responsabilitat civil

Descripció de l’activitat
El Barranc dels Horts, en el terme municipal d’Ares del Maestrat, constitueix un dels boscos mediterranis de la província millor conservats i d’incalculable valor ecològic per la monumentalitat dels arbres que ho formen. Un escenari magnífic per a realitzar un passeig, guiats per ornitòlegs de la Delegació de València de SEO BIRDLIFE, pels diferents hàbitats que ens ofereix i aprendre a identificar aus pel seu cant i, amb sort, per la seua imatge i aspecte; des de passeriformes a rapaços que molt sovint campegen per la zona.
En aquesta activitat descobrireu un enclavament importantíssim del nostre patrimoni natural: el bosc monumental del Barranc dels Horts, les aus del nostre ecosistema mediterrani, identificació de les aus: cant, silueta…i com ser un bon ornitòleg.

Més informació a Fundació Caixa Castelló
Casa Abadia, Plaza de l’Herba, s/n, 12001, Castelló
Tfno: 964 232 551
Email: medioambiente@fundacioncajacastellon.es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!