Bon rotllo i altres 40 motius per gaudir del Festival Formigues de Benicàssim

Formigues Festival_Primavera

Li han bastat dues edicions per a consolidar-se com a referent entre l’oferta musical i d’oci per a públic familiar. El Festival Formigues de música per a xiquets de Benicàssim celebra el 9 i 10 de maig en el recinte Villacamp la seua tercera edició amb un cartell musical de luxe encapçalat per Pantones, The Kojaks, Els Cromaos, Maíla o els Djs Molts Records Kids i una major oferta lúdica i creativa. La programació del Festival Formigues de Benicàssim 2015 inclou 40 activitats entre música, teatre i tallers per a viure un cap de setmana inoblidable en família.

Les principals novetats d’aquesta tercera edició són el canvi de data -les dues edicions anteriors es van celebrar a l’octubre-, la programació de més activitats dirigides al públic juvenil i els canvis en les entrades del Festival Formigues, amb la possibilitat d’adquirir abonaments per als dos dies (15 € adults i 10 € xiquets) o entrades de dies (10 € adults i 5 € per als xiquets). Per tercer any, els bebès de 0 a 3 anys, socis de Formigues i minusvàlids, l’accés és gratuït.

Moquetes de colors vius, cartelleria, hamaques, globus i food trucks donaran aqueix toc tan personal que caracteritza al Festival Formigues, bona ‘culpa’ d’açò gràcies a l’equip d’Idearideas. El recinte Villacamp es transformarà així en un formiguer on l’única cosa que no cap és l’avorriment. Tallers, concerts i altres activitats es distribueixen en cinc zones: l’escenari Formiga -on es concentren les actuacions musicals-; l’escenari Experience, la zona tallers, l’espai familiar i el Formiguer. L’horari d’obertura: d’11.00 a 20.30 el dissabte i d’11.30 a 19.30 el diumenge.

És clar que la música està en l’ADN del Festival Formigues, però el festival de Benicàssim dóna per a molt més. Dos dies on els concerts es combinaran amb el teatre per a bebès de la Mar de Vida; els espectacles de titelles amb Elisa M. Matallín; l’escenari Formigues Star on descobrir nous talents; l’exhibició Dirt Jump i les espectaculars bicicletes per part de Morral Park; estiraments i benestar amb els amics de Yogui Jagger; expressió corporal amb Play Rock; jocs connecta power o construccions amb el Sr. Mixuro.

formigues festival cartel 2015Ràdio Formigues retransmetrà tres hores en directe des del recinte; l’escriptor vila-realense Ángel Gil-Cheza té preparat un text especial que compartir amb els xiquets en Formigues; hi haurà un taller de percussió corporal dirigit per Ramiro Mctersse “Ramiroquai”; de la mà de Seat Michavila aprendran educació vial; SEO Birdlife (la Societat Espanyola d’Ornitologia) ha preparat una original gimcana per a conèixer aus migratòries; els xiquets pintaran amb Pepita Grilla; crearan amb Lalarium; amb Psiquemondo faran musicoteràpia; Momo crearà un espai molt especial i Baobab ha preparat un divertidíssim taller amb bombolles de sabó.

Per a reposar forces s’amplia l’oferta gastronòmica amb una rica varietat de menjars de La Traviesa, les food trucks, Lovelyrides, Little Adri Gourmet i La terracita, tot pensat perquè xiquets i majors puguen triar aqueix dia què menjar. No faltarà la zona de pícnic. De la mateixa manera, es manté el Market de Formigues, la zona de relax i els bebès comptaran amb un espai especial per a ells.

I, per si tot açò fóra poc, durant les dues jornades els xiquets podran arrebossar-se en la Platja Formigues, submergir-se en la lectura dels contes de la Formi-biblio, compondre curioses melodies en el mur musical, gaudir amb el Pájaro Carpintero en la zona de jocs o donar divertits passejos damunt d’una burricleta (només el diumenge). Com a colofó, el diumenge a la vesprada tancarà el festival Batujocs, la desfilada Rototom.

Motius de sobres per a viure el Festival Formigues de música per a xiquetes de Benicàssim. Si encara necessiteu més motius, per a els qui no hàgeu viscut les dues anteriors edicions vos podem dir que el bon rotllo que es respira, la varietat d’activitats i tallers i l’oferta musical mereixen la pena. I molt. Que no vos ho expliquen!

festival formigues horarios

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!