Espectacle familiar d’animació i correfocs infantil en el cicle Cuencuentahucha

botafocs ball de dimonis

La Llegenda del Foc: origen del foc a la festa amb el professor Tarambana & Cia, el contacontes de Splai Teatre per explicar la relació entre el foc i la festa d’una manera didàctica i lúdica, torna a l’edifici Hucha de Castelló, on es va estrenar al març per a celebrar del 25 aniversari de Botafocs. Ball de Dimonis i Bestiari de Castelló de la Plana. I torna aquest divendres, 19 de juny, dins de la programació del cicle Cuencuentahucha de la Fundació Caixa Castelló. L’espectacle, l’entrada és gratuïta fins a completar aforament, està previst a les 18.30 i, a continuació, hi haurà un correfoc infantil.

L’espectacle familiar d’animació La Llegenda del Foc: Origen del Foc a la Festa amb el professor Tarambana & Cia torna precissament el divendres previ a la festa de Sant Joan, una festa on el foc és part essencial. Aquest espectacle va ser creat especialment per a la Fundació Caixa Castelló per la companyia Splai Teatre en la sessió de contacontes del passat 27 de març. L’obra, dirigida a tots els públics, pretén divulgar tots els aspectes relatius a la indumentària dels dimonis, les eines de foc, el bestiari, els elements d’intendència i seguretat o els capgrossos.

En finalitzar l’espectacle d’animació, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Edifici Hucha, Botafocs. Ball de Dimonis i Bestiari de Castelló de la Plana realitzarà un correfocs infantil amb pirotècnia al carrer Enmig de Castelló, davant l’Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló. Aquesta activitat permet que els més menuts s’apropen als tradicionals dimonis i, en moltes ocasions, els perdin la por que de vegades senten pel soroll i el foc.

La representació del març passat ja va ser tot un èxit i tant la Fundació Caixa Castelló, com Splai Teatre i Bofafocs Ball de Dimonis confien que la sala s’ompli i que xiquets i xiquetes puguen gaudir del doble espectacle: del contacontes i del correfoc infantil. Una ocasió ideal per anar escalfant motors de cara a la Nit de Sant Joan que, com cada any, se celebra la nit del 23 de juny.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!