Market a la Mar, una trobada de joc lliure a peu de platja a Moncofa

baobab ocio creativo

Una trobada educativa, creativa i familiar. Així es defineix Market a la Mar, una iniciativa que s’estrena el dissabte 20 de juny a la platja de Moncofa com a jornada per “difondre l’educació lliure i creativa, així com valorar el joc com a eina principal d’aprenentatge a través de l’experimentació”. Estands, tallers, xerrades, exposicions, música ska-reggae per a grans i menuts i fins a la projecció d’un audiovisual donen forma a la programació d’aquest particular mercat que s’instal·larà a El Vermutet de Fany. De 11:00 a 21:00 hores -amb descans per dinar de 14.30 a 16.30- obre aquest particular mercadet a peu de platja per donar la benvinguda a l’estiu amb una activitat en família.

Baobab organitza aquesta jornada en què també participaran Festival Formigues, Contaclown, lararium, LauLauEnLaSeuaTinta, l’ONG Safané, OhMY !, ReinventHadas, Marta Mor Fotografia, El món de les televisions, El Vestidor de Lena, Lanalitas, Missmanitas, Cent Estrelles i ilêwasi (Centre d’investigació, defensa i promoció dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents)… A més, està previst un taller de bombolles de sabó, un altre de fotografia Life Style, un d’emprenedoria i, participant Contaclown, no faltarà un espectacle de contacontes. La programació no està tancada, així que encara pot haver-hi canvis.

market a la mar

La que sí està confirmada és la projecció d’un audiovisual per presentar el webdoc Imagine Elephants, una experiència sobre el joc i la infància, que aprofundeix en la importància del joc espontani. Es tracta d’una investigació en la qual han participat més de trenta professionals d’àmbits com el de la pedagogia, l’educació, la psicologia, l’etologia, la neurologia… partint des de diferents qüestions: el joc en l’actualitat, el temps de joc, els espais i els materials de joc, el paper de l’adult i el joc a l’escola.

La gira de presentació d’Imagine Elephants ja haurà passat per ciutats com Madrid, Barcelona, ​​Saragossa, Jaén, Bilbao, Girona, Salamanca, Granada o Almeria abans de deixar-se veure (i preguntar) pel Market a la Mar de Moncofa. Una oportunitat, sens dubte, per conèixer aquest projecte que reivindica el joc lliure.

El Market a la Mar està dirigit a grans i menuts, compartint un espai comú i potenciant sobretot l’educació intergeneracional, ja que es pot participar en totes les activitats es tingui l’edat que es Tegan. Avis, àvies, oncles i ties, mares, pares, xiquetes, xiquets.. esteu tots convidats!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!