SEO/BirdLife i la Fundació Caixa Castelló t’anime a descobrir aus ‘misterioses’

aves migratorias

Els últims dissabtes de cada mes, de febrer a juny, la Fundació Caixa Castelló i SEO/BirdLife et conviden a descobrir una au ‘misteriosa’ amb activitats a Castelló. Només has de seguir a les dues entitats en els seus respectius comptes de Twitter (@SEO_BirdLife i @fcajacastellon) i Facebook per conèixer les pistes que et portaran a l’au misteriosa. Els participants hauran d’utilitzar el hastag #VolantVolantCastelló a Twitter.

Cada mes des de SEO/BirdLife llançaran un missatge central recolzat en una au migratòria misteriosa. La difusió s’efectuarà a través de les xarxes socials esmentades. Setmanalment es desvetllaran característiques de l’au a través de pistes, perquè els usuaris llancin les seves propostes a través de les xarxes socials. Finalment, s’acompanyarà als missatges d’una activitat l’últim cap de setmana de cada mes en què es donarà a conèixer aquesta au. Aquest mes de juny les activitats en família per descobrir l’au misteriosa se celebraran el diumenge 28 al Planetari del Grau a partir de les 11.00.

Cada participant rebrà un passaport migratori on s’anirà segellant el seu pas per les activitats i si participa en les cinc activitats, rebran un obsequi relacionat amb les aus i l’ornitologia.

La campanya Volar, viatjar, viure, per un canvi d’actitud davant la caça il·legal d’aus migratòries, de SEO/BirdLife a Espanya s’emmarca dins del projecte Life Un Refugi Segur per a les aus silvestres que uneix els esforços per reduir la caça il·legal d’aus a la Mediterrània de les organitzacions SEO/BirdLife a Espanya, la Lega Italiana Protezione Ucceli (Lipu) a Itàlia i l’Hellenic Ornitological Society (HOS) a Grècia.

Volar, viatjar, viure – Volant, Volant Castelló

Les activitats de l’au ‘misteriosa’ incloses en la campanya Volar, viatjar, viure – Volant, Volant Castelló les desenvolupa SEO/BirdLife en col·laboració amb la Fundació Caixa Castelló, que compta amb una línia de medi ambient amb gran pes específic en la institució. Aquesta línia es materialitza en actuacions i programes d’educació ambiental, formació, i gestió mediambiental, directament o en col·laboració amb altres entitats. Per això, participa activament en aquesta campanya, emmarcada en difondre, conservar i protegir el nostre valuós patrimoni natural.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!