‘Un món de joc’, una exposició per veure i jugar com si estiguérem a la plaça

un mon de joc exposició

L’exposició interactiva Un món de joc, que ha romàs al Museu de Belles Arts de Castelló des de finals d’abril, es prorroga fins al 28 de juny a causa del gran interès despertat entre les famílies castellonenques. Un món de joc és un viatge al nostre passat; als carrers i places, on les xiquetes i els xiquets jugaven lliurement. Un viatge al llarg i ample del nostre planeta i de la nostra història.

El joc de sempre és patrimoni cultural i el seu oblit suposa una pèrdua dels coneixements transmesos de generació en generació. Amb aquesta exposició veiem i recordem, aprenem i ens vam inspirar per tornar a jugar. Però a més, Un món de joc és una proposta interactiva que permet jugar in situ.

La iniciativa, produïda per Dossom, la productora Sociocultural, s’inscriu en el projecte Joc Lliure promogut per l’Associació Criarte de Castelló i pretén viatjar per ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana i de tot l’Estat per difondre els valors i les virtuts del joc .

La bona acollida de l’exposició, allotjada a la sala d’etnologia, ha portat als seus promotors ia la direcció del Museu de Belles Arts a prorrogar la seua permanència fins a finals de juny i donar l’oportunitat a més famílies de visitar-la i compartir moments inoblidables de joc .

Un món de joc és un espai en el qual aprendre sobre els nostres jocs i els d’altres, però també en què provar i experimentar amb ells. Aquesta exposició obre una finestra cap a altres llocs i temps, per establir una connexió amb els avantpassats alhora que fa caure fronteres i ajuda a redescobrir alguns jocs ‘de sempre’.

un mon de joc exposició 2

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Un món de joc’, una exposició per veure i jugar com si estiguérem a la plaça

  1. Pingback: En la prensa |

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!