Guia d’escoles d’estui: esportives, en anglès, artístiques i tecno-creatives

clap explore the summer escuela de verano

Amb l’estiu a la volta de la cantonada, arriba la pregunta del milió per a moltes famílies: què fem amb els menuts quan acabe el cole? Les escoles d’estiu són l’opció idònia per a qui treballen mentre els xiquets i xiquetes ja estan de vacances i no poden (o no volen) tirar mà dels avis. Cada any l’oferta es es diversifica: esportives, en anglès, artístiques o tecno-creatives. Vos avancem les primeres propostes que ens arriben i, a poc a poc, anirem ampliant les recomanacions. Si voleu compartir alguna escola d’estiu amb nosaltres només heu de enviar-nos un correu a info(arrova)espaimenut.com.

CASTELLÓ

SUMMER CAMP TECNO-CREATIU | SALA ZONA 3

sala zona 3 summer camp OK

Descripció: el campament d’estiu a Sala Zona 3 és tota una experiència tecnològica i creativa. En aquest curs els alumnes desenvoluparan les seves capacitats artístiques aprenent a dissenyar i animar personatges per ordinador. Descobriran com crear el seu propi videojoc per a mòbil i tablet. Milloraran la creativitat i la resolució de problemes. Hi haurà altres activitats com jocs lliures, animats i dinàmics on poder expressar-se, aprendre, jugar i desenvolupar els talents.
Material necessari: ordinador portàtil (hi ha possibilitat que et presten un)
Dates: a partir del 22 de juny
Duració del curs: 1 setmana
Preu: 117 per setmana
Horari: 9.00 a 14.00
Edats: de 7 a 12 anys (mínim que hagin cursat 1r de Primària)
Mâxim 12 persones per grup
Més informació

ESCOLA ARTÍSTICA BOLIMINI | ESCOLA CENSAL

Descripció: Bolimini. Art i Educació naix amb la pretensió d’oferir una experiència artística a xiquets i xiquetes de Castelló. Utilitzen les arts com a eina per a l’experimentació i l’aprenentatge. Inicien la seva proposta amb la primera escola d’estiu artística de Castelló. El seu objectiu és oferir oferir un temps de lleure de qualitat i, a més, cobrir la manca dels aprenentatges artístics en el currículum escolar.
Lloc: CEIP Censal
Dates: del 30 de juny al 24 de juliol
Horari: 9.00 a 13.00
Més informació

CLAP! SUMMER SCHOOL | COL·LEGI SANCHIS YAGO

Descripció: Clap! submergeix als seus alumnes i les alumnes en desenes de jocs i experiències 100% en anglès potenciant la seua capacitat comunicativa. El mètode Clap! d’aprenentatge vivencial, pioner a Castelló, potencia la assimilació del idiomes mentre descobreixen l’entorn i es diverteixen. Inclou tallers creatius de llengua aplicada, excursions setmanals i activitats a l’aire lliure. Compta amb professorat especialitzat (filòlegs, pedagogs i professors bilingües o nadius) i aquest any incorpora professorat auxiliar de l’Coopers College de Upminster, Londres, i del St Martin ‘s School, d’Essex.
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol
Lloc: col·legi Sanchis Yago (obert a alumnes / es d’altres centres)
Preus: a partir de 60 euros
Horari: de 9.00 a 13.00 i possibilitat d’ampliar amb escola matinera, menjador i horari de vesprada.
Més informació

ENGLISH, FUN & SPORTS | COL.LEGI LA MAGDALENA

Descripció: escola d’estiu en anglès que inclou activitats esportives, inclosa natació diària, sortides programades,… Impartida per professorat nadiu i especialitzat segons edats.
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol
Edats: de 2 a 14 anys
Horari: 9.00 a 17.00 (horari de ludoteca de 8.00 a 9.00)
Més informació

CREATIVE SUMMER | COL·LEGI SAN CRISTÓBAL

Descripció: sota el lema La màquina del temps, l’escola d’estiu del Col·legi Sant Cristòfol inclou jocs, esports, contacontes, iniciació musical, informàtica, anglès, natació, tallers de cuina i creatius, hípica, pàdel, vela & caiac, vetllades nocturnes, excursions,… Les activitats es reparteixen en tres programes diferenciats segons edats i interessos.
Més informació

SUMMER SCHOOL | ÁGORA LLEDÓ

Descripció: l’Àgora Lledó International School ofereix una escola d’estiu amb cinc possibles opcions per a adaptar-se als gustos i necessitats de xiquets i xiquets. L’edició de 2015 inclou una escola íntegrament en anglès, una altra en alemany, la Sports Summer Camps, la Music Summer Camp i la Technology Camp.
Més informació

ESCOLA D’ESTIU IOCUM | PERISPORT

Descripció: com cada any, i ja van més de deu, IOCUM prepara la seua escola d’estiu al complex Perisport amb un munt d’activitats divertides perquè cada nen i nena s’ho passi d’allò més bé. Amb tallers, activitats esportives, piscina tots els dies, excursions…
Edat: de 3 a 12 anys
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol (possibilitat d’ampliar fins al 15 d’agost)
Horari: de 7.30 a 15.00
Més informació

WORLDSPORT SUMMER | POLIESPORTIU GRAN VIA

Descripció: WorldSport prepara un estiu ple d’activitats esportives com a patinatge, voley platja, bàsquet, capoeira, beisbol, bussege, piscina,… També inclou activitats complementàries com cocktelería, eixides a la hípica o karts.
Horari: 7.30 a 17.00
Dates: juliol i agost
Preu: 220 euros (juliol i agost)
Més informació

VILA-REAL

CLAP! SUMMER SCHOOL | COL·LEGI JOSÉ SORIANO

Descripció: Clap! acumula ja cinc anys d’experiència amb el seu mètode d’aprenentatge vivencial, que aplica també en les seues escoles d’estiu. Inclou tallers creatius de llengua aplicada, excursions setmanals i activitats a l’aire lliure. Compta amb professorat especialitzat (filòlegs, pedagogs i professors bilingües o nadius) i enguany incorpora professorat auxiliar del Coopers College d’Upminster, Londres, i del St Martin’s School, d’Essex.
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol
Lloc: col·legi José Soriano (obert a alumnes/as d’altres centres)
Preus: a partir de 60 euros
Horari: de 9.00 a 13.00 i possibilitat d’ampliar amb escola matinera, menjador i horari de vesprada.

ESCOLA D’ESTIU | COL·LEGI GIMENO BARÓN

Descripció: inclou activitats esportives com psicomotricitat, jocs, gimcanes, també teatre, contacontes, balls, tallers de cuina, manualitats i confecció de disfresses i activitats acadèmiques. Les activitats seran temàtiques i s’adaptaran a les necessitats i característiques de l’alumnat.
Dates: per quinzenes (del 22 de juny al 3 de juliol | del 6 al 17 de juliol | del 20 al 31 de juliol)
Horari: de 9.00 a 13.00
Preu: 50 euros quinzena
Contacte: Mari (653.496.331) i Angi (665.014.946)

BENICÀSSIM

ESCOLES D’ESTIU | COL·LEGIS PÚBLICS DE BENICÀSSIM

Descripció: les AMPA dels col·legis públics Santa Águeda i Palmerar organitzen escoles d’estiu basades en la pedagogia de l’oci, on els jocs, les excursions i les activitats divertides tenen tot el protagonisme.
Horari: de 7.30 a 17.00, en el cas d’incloure el servei menjador | De 7.30 a 13.00, en el cas de no prestar-se el servei de menjador.
Lloc: instal·lacions del col·legi públic Palmerar | Instal·lacions del col·legi públic Santa Àgueda.
Durada: juliol i agost.
Més informació: escola d’estiu Palmerar | escola d’estiu Santa Águeda

ESCOLA D’ESTIU | MAS DELS FRARES

Descripció: activitats esportives com tennis, pàdel, natació, minigolf… que es combinen amb activitats recreatives, tallers de arts & crafts, jocs de taula, audiovisuals, activitats a la natura,…
Edat: de 4 a 16 anys
Data: del 22 de juny al 14 d’agost
Horari: des de les 8.00 a les 17.00 (a escollir)
Tarifes: diàries, setmanals i quinzenals
Més informació

CAMPUS PRIMER TOQUE | CLUB DE FUTBOL

Descripció: dirigit a jugadors nascuts entre 2002 i 2010 que vulguen millorar el seu joc al mateix temps que es diverteixen. Les sessions d’entrenament estan planificades per entrenadors del Primer Toque Club de Futbol en funció de les edats.
Dates: del 29 de juny al 10 de juliol i del 13 al 24 de juliol (possibilitat d’inscriure’s una setmana
Horari: 9.00 a 13.30 (15.30 amb menjador)
Lloc: instal·lacions esportives municipals de Benicàssim
Més informació i inscripció

ALMASSORA

ESCOLA D’ESTIU NENOOS | PLATJA D’ALMASSORA

Descripció: activitats essencialment encaminades a l’aprenentatge i a l’estimulació de les capacitats cognitives, sempre potenciant la creativitat, el reforç positiu i mantenint un clima de diversió constant. També inclou la promoció d’habilitats socials i gestió d’emocions a través de jocs, teatres, contes i rondalles perquè els xiquets puguen assimilar aprenentatges que contribuïsquen al seu creixement personal.Lloc: Platja d’Almassora. Passeig Marítim 56 (Centre Ben-Afeli)
Dates: del 22 de juny al 14 d’agost (possibilitat de triar dies o setmanes solts)
Horari: 9:00 a 13:00 (possibilitat d’entrada a les 8:30 i eixida a les 13:30)
Més informació

CLAP! SUMMER SCHOOL | COL·LEGI AMBAIXADOR BELTRÁN

Descripció: Clap! acumula ja cinc anys d’experiència amb el seu mètode d’aprenentatge vivencial, que aplica també en les seues escoles d’estiu. Inclou tallers creatius de llengua aplicada, excursions setmanals i activitats a l’aire lliure. Compta amb professorat especialitzat (filòlegs, pedagogs i professors bilingües o nadius).
Dates: del 22 de juny al 3 de juliol
Lloc: col·legi Ambaixador Beltrán (obert a alumnes/as d’altres centres)
Preus: a partir de 70 euros
Horari: de 9.00 a 14.00 i possibilitat d’ampliar amb escola matinera, menjador (amb tupper fins a les 15.30).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!