La cara més lúdica de l’Hospital Provincial de Castelló en la jornada de portes obertes

hospital provincial puertas abiertas_ok

L’Hospital Provincial de Castelló celebrarà aquest dissabte, 13 de juny, la novena edició de la seua jornada de portes obertes en la qual participen nombrosos serveis de l’hospital i associacions i institucions de la província relacionades amb l’àmbit sanitari. Sota el lema Visita’ns, tant xiquets com adults tindran l’oportunitat de participar entre les 10:30 i 14:00 hores en activitats de promoció de la salut i lúdiques. L’objectiu de la iniciativa és que aquest dia els ciutadans no vagin a l’hospital perquè estan malalts, sinó que en un ambient distès visitar les instal·lacions, coneguin els seus professionals i la tasca que realitzen.

Per a això, s’han programat activitats d’animació i tallers infantils de primers auxilis, higiene bucodental, i sobre la celiaquia. Els més menuts podran, a més, participar en la campanya de prevenció de l’ambliopia, gaudir d’un esmorzar saludable, visitar l’interior d’una ambulància i un quiròfan, participar en les xarxes socials de l’hospital i gaudir del conte El regal del vent que interpretarà la seva autora, Lola González.

Els ciutadans podran aprofitar aquest dia per revisar-se la vista i conèixer els valors de tensió ocular per tal de prevenir el glaucoma, així com controlar la seua tensió arterial i altres riscos vasculars i rebre consells per abandonar el tabac. Així mateix, tindran l’oportunitat de participar en els tallers sobre incontinecia urinària i rehabilitació cardiovascular.

Les pacients de càncer participaran en un curs d’automaquillatge i en un taller impartit per fisioterapeutes sobre el limfedema, la seqüela desconeguda del càncer de mama. El personal de l’Hospital de Dia d’Oncologia ha organitzat amb pacients i familiars un ball amb el qual pretenen demostrar que la malaltia ha d’afrontar-amb positivisme i que posarà fi a la jornada.

Activitats infantils

10.00 – 13.00 Internet, xarxes socials i jocs
10.30 – 11.30 Esmorzar saludable
10.30 – 14.00 Campanya de prevenció de la ambiopía
10.30 – 14.00 Castell inflable i jocs infantils
11.00 Taller sobre la celiaquia
11.30 Taller d’educació bucodental
12.00 Contacontes: El regal del vent, per Lola González.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!