Morella es cita amb la màgia per a tots els públics del 19 al 21 de juny

mago ivan arribas

No ens traiem cap conill del barret de copa si diem que la màgia agrada gairebé per igual a grans i menuts. Però si, a més, el certamen de màgia es celebra a un lloc com Morella ens sobren els motius per recomanar l’activitat al públic familiar. I és que Morella s’omple de trucs, jocs i il·lusionisme del 19 al 21 de juny, tot un cap de setmana per gaudir de la màgia en majúscules en lloc de per si màgic. La trobada Morella màgica oferirà a la capital dels Ports nombroses activitats obertes al públic, com tallers, demostracions o gales.

La trobada de mags, impulsada amb la col·laboració de l’associació local d’empresaris turístics Assetmico, l’Ajuntament de Morella i el Grup Màgic Castelló, arranca divendres amb una jam session, una gala improvisada de màgia pels bars de Morella. Les activitats es multiplicaran dissabte amb tallers per a xiquets i xiquetes i per a adults, amb la presència de mags durant tot el dia per diferents punts de la localitat i una altra jam session. I com a colofó, el diumenge se celebrarà una gala al teatre municipal. Tot un planàs, ¿no?

Alguns dels mags que estaran durant el cap de setmana a Morella seran Iván Arrivas, Màgia a dos, Mag Zonte -segon Premi Nacional de màgia-, Mag Laguer, Patricia Ferrero i Mag Toro. És a dir, alguns dels millors experts de la província ia nivell nacional.

Morella sonarà més que mai al “res per ací, res per allà” o al “abracadabra” tan típic dels números de màgia. Uns números on l’humor moltes vegades està present. Morella es converteix així en capital de l’oferta cultural del cap de setmana per al públic familiar. Una cita per no perdre-se-la.

PROGRAMACIÓ MORELLA MÀGICA

DIVENDRES 19
20:30 Jam session de màgia
Gala improvisada de màgia pels bars del centre de Morella

DISSABTE 20
12:00 Màgia pel carrer
Mags repartits pel carrer principal

17:00 Taller de màgia per a xiquets
Places limitades, pots apuntar-te en l’Ajuntament

17:00 Taller de màgia per a adults
Places limitades, pots apuntar-te en l’Ajuntament

19:30 Demostració de màgia
Màgia just al acabar la entrega de trofeus en el Pla d’estudis

20:30 Jam session i Màgia de nit
Gala improvisada de màgia pels bars, restaurants i pubs

DIUMENGE 21
12:00 Gala màgica
Gala de màgia en el teatre municipal, entrada 6 €

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!