Vesprada infantil en les Festes Alternatives del Grau amb Purpurina Circus i Trobadorets

purpurina circus FAG

Els malabars de Purpurina Circus i la música de Trobadorets protagonitzen la vesprada infantil del programa de Festes Alternatives del Grau (FAG). Aquest divendres, 26 de juny, a partir de les 17.30 la plaça de la Barrassota es converteix en una festa per a públic familiar on no hi falta de res: berenar popular, tallers, circ i música. I obert a tothom que vulga arrancar el cap de setmana, i les festes de Sant Pere, amb un somriure.

Perquè la vesprada promet. A solas con el Purpu és l’espectacle amb què Víctor Segarra, a la pell de Purpurina Circus, recopila algun dels seus millors números des de 2013 “sense perdre l’humor, soltesa i el punt de bogeria del personatge”, com ens explica el mateix Purpu. Un espectacle d’una hora de durada, apte per a tots els públics, amanit amb enganxosa música dels 80. Una proposta que, encara que basada en espectacles anteriors, reflectirà tota la millora tècnica del Purpu en els seus números després d’una llarga estada a l’Argentina.

A solas con el Purpu sorprendrà a grans i menuts, arrencarà riallades i posarà la dosi d’emoció suficient per viure una vesprada infantil entretinguda i diferent. En la seua quarta participació en les Festes Alternatives del Grau, el Purpu donarà el millor de si mateix. Com sempre.

I de la màgia del circ a la música de Trobadorets, que posarà ritme a la festa amb les cançons del seu marxós repertori. Amb el seu segon disc al mercat, la veu de Pau convidarà a cantar, ballar i jugar a tot del públic. Perquè els concerts de Trobadorets són molt més que música. Una proposta d’animació perquè s’impliquen els nanos, però també els adults que els acompanyen.

Un pla rodó que es completa amb un berenar popular patrocinat per Aula Debat Dones del Grau i diversos tallers, com un de música i un altre de rall. Un taller on ensenyen l’art de rallar, una modalitat de pesca. Consta d’un xarxa tancada, amb la part de baix més ampla i de plom, i la de dalt -gairebé tancada- de suro. Una corda agafa tot l’art i quan es llança, estires i es tanca. És una pesca que es fa a la vora del mar, a peu, sempre des de terra. Els dimonis de Botafocs tampoc faltaran a una cita cada vegada més consolidada i que enguany se celebra sota el lema de Sempre Pirates.

festes alternatives del grau

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!