Màgia infantil, còmica, musical i de grans il·lusions en el Festival Imagina Benicàssim

benicassim festival magia p

Una nova cita cultural es consolida a Benicàssim per a ampliar l’oferta de turisme familiar, segment que respon al 45% dels visitants de la localitat. La segona edició d’Imagina Benicàssim. Festival de Màgia, que se celebra del 23 al 26 de juliol, aspira a superar els més de 6.000 assistents registrats en 2014 amb l‘Amfiteatre Pepe Falomir, de la Platja Torre Sant Vicent, com a escenari obert al mar Mediterrani. Aquest esdeveniment se sumisca a altres festivals d’èxit contrastat com el de Teatre i Biblioteca del Mar o el de Contacontes a la Mar.

Màgia infantil, màgia còmica, màgia musical i màgia de grans il·lusions són els ingredients d’aquesta segona edició de l’Imagina Benicàssim. Festival de Màgia. I tot amanit amb un toc d’humor tan genuí com cadascun dels nou mags que es pujaran a l’escenari de l’Amfiteatre Pepe Falomir. A més de les actuacions programades, que les podeu consultar més a baix, també estan previstos dos tallers infantils sota el títol de Màgia d’a prop, el divendres a les 19:00 i el diumenge a les 11:30 hores.

DIJOUS 23 DE JULIOL

GRANS IL·LUSIONS | JAMMES GARIBO | 22:00

Emocionant espectacle d’una hora aproximadament de durada en la qual l’artista Jammes Garibo, reconegut amb premis nacionals i internacionals, ofereix un variat repertori amb els millors trucs i il·lusions del moment. Embolicat en un entorn de misteri és capaç d’atrapar l’atenció de xicotets i majors.

DIVENDRES 24 DE JULIOL

MÀGIA D’A PROP | TALLERS INFANTILS DE MÀGIA | 19:00

Els més xicotets podran conèixer d’a prop el món de la màgia. I, sobretot, experimentar-ho. Guiat per alguns dels mags que participen en el certamen.

DISSABTE 25 DE JULIOL

GAL·LA MÀGIA INFANTIL I FAMILIAR | 22:00

MARCIUS. Gran mag argentí que amb l’ajuda de pocs elements (monedes, cartes, anells, objectes del publique,…) produeix la màgia en contacte amb els espectadors, és un estil de màgia d’un gran impacte visual, ja que cada efecte es produeix a tan pocs metres de l’espectador i fins a a voltes en les pròpies mans de l’espectador. Un espectacle on la màgia, la qualitat, la participació amb el públic i el bon humor van sempre de la mà, permetent que els convidats se sorprenguen i es divertisquen generant així una festa inoblidable, on quedarà en el record de tots.

LA BELLA MAGA. Espectacle amb el qual els més xicotets s’introduiran en el món de la màgia i l’il·lusionisme de la forma més divertida. La Bella Maga crea un ambient ple d’il·lusió i fantasia.

JARRI MARQUERIE. Grans jocs de mentalisme, transposicions impossibles, jocs amb cartes, amb cordes, amb objectes quotidians… una infinitat d’efectes de qualitat. Es tracta d’un mag o, millor dit, un artesà de la màgia que ha dedicat tota la seua vida a aquest art, tant realitzant jocs com elaborant-los ell mateix. Un mag amb molta imaginació que construeix amb les seues mans infinitat de jocs, tant infantils com para grans escenaris i que els posa a tots ells el seu toc personal inconfusible.

MAGIC SANTI. Va aprendre de grans mags com Tamariz i Magic Andreu els seus primers efectes i jocs. La seua màgia és molt còmica, divertida i sorprenent. Ha participat en Festivals i esdeveniments màgics compartint escenari amb grans estels, on ha demostrat la seua vàlua com a mag. A més, dissenya i prepara jocs per a altres mags de gran renom i imparteix tallers i cursets de màgia per a centres i societats.

DIUMENGE 26 DE JULIOL

MÀGIA D’A PROP | TALLERS INFANTILS DE MÀGIA | 11:30

Els més xicotets podran conèixer d’a prop el món de la màgia. I, sobretot, experimentar-ho. Guiat per alguns dels mags que participen en el certamen.

GAL·LA MÀGIA CÒMICA I FAMILIAR | 20:00

MAG DARIO HUETA. Expert en màgia familiar i director artístic de festivals de màgia entre moltes altres facetes. El mag Darío Hueta comparteix teories i opinions amb altres grans mags del panorama nacional i Internacional com Juan Tamariz d’Espanya, Rene Lavand d’Argentina, Arsene Lupin de Polònia o Jeff McBride d’EUA, entre uns altres.

MAG LAGUER. Nascut a Nules en 1980, aquest mag il·lusionista es va iniciar en el món de la màgia des de molt jove i des de sempre ha conservat la capacitat per a deixar-se il·lusionar per la màgia i poder veure-la amb els ulls d’un xiquet. Per aqueixa raó, ha arreplegat aqueixes sensacions i els ha donat forma d’efectes màgics i li’ls /els hi lliura en forma de regal. Un espectacle de màgia renovada i avantguardista.

PATRI FUNNY. Educadora infantil, monitora de temps lliure, maga i clown. El seu és la màgia Infantil o la matemàgia. Ella serà una de les magues encarregades de dirigir els tallers Màgia d’a prop. Una artista polifacètica que també incorpora en el seu repertori conta contes, globoflèxia, pintacares, balls divertits.

MAG PACO. Porta 15 anys unint la màgia i les matemàtiques, que són els seus dos amors platònics, realitzant activitats recreatives per a acostar les matemàtiques a tothom, en conferències-espectacles en col·legis, instituts i universitats, en congressos per a professors de matemàtiques, olimpíades nacionals i Iberoamericanes de matemàtiques i setmanes de les ciències per a públic en general.

benicassim festival magia

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!