El Benicàssim Belle Époque en versió per a públic familiar

benicàssim belle epoque_buena

El Passeig Pilar Coloma recupera l’essència dels primers anys del segle XX amb Benicàssim Belle Époque, un mercat modernista amanit amb una programació paral·lela que convida a gaudir de l’ambientació del passeig de les Viles, entre les platges Almadrava i Voramar. Una cita que inclou activitats per a públic familiar el que, al costat de l’emplaçament, fan recomanable una visita. Aquesta nova edició de Belle Époque se celebra del 3 al 6 de setembre.

Innombrables tallers d’artesania i usos antics: com encordadors de cadires, bufadors de vidre, ceramistes, bolilleres, jocs per a xiquets i xiquetes, música, balls, recreació militar i una infinitat d’activitats per a no avorrir-te ni un segon. I per a gaudir del glamur d’una època que va situar a Benicàssim com a referent turístic entre l’alta societat, el Biarritz de Llevant, deien llavors de Benicàssim.

Enguany els més xicotets podran participar en tallers d’activitats i jocs infantils en la denominada Fàbrica de jocs a més de convertir-se en públic privilegiat d’espectacles infantils com CuentoMiFaSol i fins a de la presència d’un gelater antic. Fins i tot les exhibicions de bicicletes clàssiques (durant el divendres) i de cotxes clàssics (ja el dissabte) solen cridar l’atenció, i molt, dels més menuts del públic familiar.

Belle Époque ofereix en definitiva un molt bon ambient, un passeig per un dels trams de costa més espectaculars de la província i, a més, la possibilitat de gaudir d’un bon nombre d’activitats pensades per a tots els públics. El Benicàssim més exclusiu però amb toc antic us espera per a arrancar el mes de setembre a l’estil Belle Epoque.

Podeu consultar la programació de la Belle Époque en la pàgina web pròpia de l’esdeveniment.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!