Moncofa al Carrer fusiona teatre, animació infantil, música i gastronomia

MAC-Moncofa al carrer

Teatre. Música. Animació Infantil. Cinema. Aquesta és la carta de presentació del MAC-Moncofa al Carrer, un festival que fon a peu de carrer arts escèniques amb tradicions i gastronomia. El festival va arrancar oficialment aquest dissabte 22 d’agost amb un espectacle musical de la Societat Musical Santa Cecilia de Moncofa, la Banda La Lira de Titagües, la Coral Polifònica d’Alcàsser i la Coral de la Universitat Politècnica de València. Però el gruix de les activitats, especialment la programació per a públic familiar, es concentra aquesta última setmana d’agost.

Fem un repàs de la proposta amb la qual el MAC convida a acostar-se a Moncofa a gaudir amb els xiquets de la casa. La setmana arranca amb Les aventures de Tirant avui dilluns, un espectacle itinerant que comença a les 20:00 hores en la plaça Ruiz Picasso. El dimarts 25 d’agost, també a les 20:00 hores, arriba Terramar, una gran aventura marinera itinerant per la vila marítima.

El dimecres 26 d’agost s’han programat diverses activitats. La primera serà La festa de Donkey a càrrec de la companyia vila-realenca Scura Splats en la plaça Na Violant a les 20:00 hores. Scura adapta la versió original d’aquest espectacle en el qual la música, l’amistat i les ganes de diversió són els protagonistes. Molt recomanable per al públic familiar. A les 21:00, en la plaça dels Cucs, es projectarà la pel·lícula espanyola Ocho apellidos vascos, encara que qualificada per a tots els públics és probable que xiquets i xiquetes entenguen poc o gens.

I, a les 22.30 arriba el moment d’Interstellar, un espectacle de Kip Stepehen Thorne inspirat en la teoria de la relativitat. El festival continuarà el dijous 27 d’agost amb El hombre rueda, del Gran Karoli en la pista de Patinatge a les 20:00 i, a la nit, a les 23:00, en la plaça Na Violant arribaran els riures de la mà del còmic Jesús F. Manzano, guionista del programa El Hormiguero d’Antena 3.

El divendres 28 d’agost, a les 20:00, arriba el torn del teatre de carrer itinerant Glof de Jam. I a la nit, a les 23 hores, en la plaça Ruiz Picasso, Moncofa podrà gaudir de l’espectacle Inànimes, una activitat nocturna de música, dansa i poesia audiovisual.

Enguany, com a novetat el MAC acollirà la I Trobada de Gegants i Cabuts, Moncofa. A partir de les 17:00, en la plaça Ruiz Picasso, la colla que es va constituir el passat 9 d’octubre, aportarà una part de la cultura popular local amb la plantà de la geganta, animació infantil, porrat per als majors, el concert de Pep Gimeno “El Botifarra”, una cercavila i balls de lluïment. Amb la Fira Gastronòmica Provincial, Moncofa clausurarà el MAC 2015. Es tracta de l’única fira que pretén reunir l’artesania gastronòmica de la província de Castelló. Aquesta activitat obrirà les seues portes del 28 al 30 d’agost en l’avinguda Mare Nostrum.

Resum activitats destacades per a públic infantil

Dilluns 24 d’agost | 20.00 Les aventures de Tirant (plaça Ruiz Picasso)
Dimarts 25 d’agost | 20.00 Terramar (zona marítima)
Dimecres 26 d’agost | 20.00 La festa de Donkey (plaça Na Violant)
Dijous 27 d’agost | 20.00 El hombre rueda (pista de patinatge)
Divendres 28 d’agost | 20.00 Glof (itinerant)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!