Un espectacle musical ‘marcià’ en la Setmana de la Lactància Materna de Mamare

mamare lactancia materna

Mamare organitza, un any més, una jornada en defensa de la lactància materna en la qual l’aspecte reivindicatiu deixa lloc al lúdic. I enguany arriba amb la novetat del canvi d’escenari ja que els actes de la XII Setmana de la Lactància Materna convocats aquest dissabte 3 d’octubre se celebren en l’andana central del parc Ribalta, el batejat com Passadís de les Arts per l’Ajuntament de Castelló i que es ‘va inaugurar’ com a espai de trobada amb la celebració de la campanya Vine al Parc! Amb la sostenibilitat i la cultura el passat cap de setmana.

La jornada, que enguany se celebra sota el lema Alletar i treballar. Aconseguim que siga possible!, arranca a les 11.30 amb la concentració de mares lactants i famílies. A les 12.00 es donarà lectura al manifest i, a continuació, Marcel el Marcià presentarà un espectacle pensat per a públic familiar. Es tracta d’un espectacle musical molt dinàmic en el qual els protagonistes, Arròs i Alforn, van a la recerca del ball perfecte i mostraran al públic alguns dels balls que estan aprenent.

Marcel, per als qui ja el coneixeu i per als quals no, és un personatge que arriba des de molt lluny, ni més ni menys de Iocla, i amb les seues aventures va descobrint coses del nostre món que cada vegada és més seu. Es tracta d’un projecte musical per a públic infantil. La companyia ja ha editat dos treballs: El viatge de Marcel el *Marcià i Marcel a la Mediterrània.

Per la seua banda, Mamare porta més de 10 anys (des de desembre de 2004) treballant en favor de la lactància materna. L’organització d’aquesta jornada anual s’emmarca dins de l’objectiu de promocionar i reivindicar la lactància materna “com el millor aliment que una mare pot oferir al seu bebè a més d’afavorir l’un vincle afectiu únic”.

L’edició d’enguany cerca recolzar a totes les dones perquè puguen combinar el seu treball i la criança dels seus fills i filles, i en particular, perquè puguen alletar. Entre les reivindicacions que llancen des de diversos col·lectius, entre ells Mamés, es troba l’ampliació del permís de maternitat de 16 setmanes a sis mesos, establir un o més períodes durant la jornada laboral per a poder alletar i facilitar més flexibilitat horària per a possibilitar la lactància materna.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!