Castelló acull una exposició amb 5.000 clicks de Playmobil

clics playmobl

Els Playmobil van marcar a tota una generació. Els clics van ocupar hores i hores de jocs de molts xiquets i també xiquetes. Una exposició amb més de 5.000 peces retorna a l’actualitat aquests populars ninots articulats. Una oportunitat per a rememorar els jocs d’infància i compartir amb els xicotets del segle XXI un clàssic dels joguets de fa pocs anys. El Corte Inglés Castelló presenta amb motiu del seu desè aniversari aquesta exposició que representa tot el boato de l’Egipte dels faraons i la cruesa d’una batalla que va decidir la Guerra de Secessió Nord-americana en 1863 en Gettysburg, Pennsilvània.

L’exposició està situada en la planta S1 del centre comercial del carrer Morella fins al dia 30 d’octubre i es pot visitar lliurement i fins i tot jugar en ella gràcies a La caça de l’infiltrat, l’activitat complementària a l’exposició. Els xicotets (i segur que s’apunten els adults que els acompanyen) hauran d’emplenar una plantilla amb les figures que no corresponen a l’època dels escenaris exposats (la batalla de Gettysburg i l’antic Egipte). Quan acabe la mostra es realitzarà un sorteig i els guanyadors o guanyadores rebran un lot de Playmobil.

Per als quals hagen crescut amb els clics, els ninots articulats de l’etern somriure, visitar l’exposició serà un retrobament amb la infància, i per als xiquets, un espectacular escenari on gaudir de la història dels clics de Playmobil. La mostra reuneix més de 5.000 peces repartides en dos diorames cedides per dos col·leccionistes privats que durant més de 20 anys porten col·leccionant articles d’aquest tipus.

En la mostra destaca la presència de dues imponents peces gegantes, la figura d’un Pirata i la de l’Agent Secret, que han sigut cedides per Playmobil per a l’ocasió.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!