La Sala Zona 3 desvela els secrets millor guardats de les princeses

Las princesas ya no se tiran pedos

Les princeses queden desemmascarades. I tot perquè ja res és com semblava… Elles també tenen els seus secrets, aquells que no apareixen en els contes però que eixiran a la llum el dissabte 31 d’octubre en la Sala Zona 3 de la mà de la companyia de teatre madrilenya La Pulga Pirata amb Las princesas también se tiran pedos, obra creada a partir dels textos de Ilan Brenman. La Sala Zona 3 oferirà dos passes de l’obra, al matí a les 11.30 i a la vesprada a les 17.30, amb una aportació de 4 euros. Es pot reservar directament a través de la pàgina web de la sala.

El Senyor Descuentacuentos, un somiador que es dedica a cantar i a explicar històries, i la peculiar princesa Manolita seran els encarregats de posar a les princeses en les situacions més incòmodes i divertides. Contes tradicionals com el de Blancaneus o la Ventafocs, amb una versió totalment diferent i inesperada. El Senyor Descuentacuentos i Manolita, qui a vegades li trau de les casetes, seran els encarregats de repassar aquestes històries.

Las princesas también se tiran pedos és una aposta divertida i diferent que acaben gaudint els xiquets i els adults. Una forma plena de diversió i pantomima d’endinsar-se en mons llunyans i plens de fantasia mostrant l’altra cara dels contes i dels que semblaven els secrets millor guardats de les princeses.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!