Teatre infantil a través dels sentits en el Auditori Municipal de Vila-real

Sentits a les butxaques

La història d’una abella constipada, un monstre que no vol dormir i les aventures de dos pirates avorrits que busquen un tresor. Sentits a les butxaques, obra de teatre dirigida al públic infantil que arriba el diumenge 25 d’octubre a les 18.00 (entrada 3 euros) a l’Auditori Municipal de Vila-real de la mà d’Escenoart
, crea un divertit fil a través de diferents històries que parteixen dels sentits, com l’olfacte, l’oïda i la vista.

Escenoart versiona el clàssic Tris Tras Trus de Juli Disla i transforma cada espectacle al moment i lloc de la representació. Sentits a les butxaques són històries explicades i representades per dos germans (interpretats per Pepa Sarrió i Joanmi Reig) i la seua particular visió del món. Així, es converteix en un espectacle realment divertit per als xiquets i xiquetes, que descobriran cadascuna d’aquestes històries a través de l’humor i les sorpreses, sense oblidar tampoc el seu caràcter didàctic i valors pedagògics. Descobriran nous escenaris i posada en escena, nous personatges i fins i tot coneixeran el teatre com a forma d’expressió i comunicació.

Sentits a les butxaques (Escenoart)

Dia: 25 octubre
Hora: 18.00
Durada: 55 minuts
Públic: Infantil i primer cicle de primària
Idioma: Valencià
Entrades: 3 euros (opció de compra online ací)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!