Música i teatre infantil en el tercer Trovam!

Trovam peques, 2014_por Pau Bellido

Tres propostes donen forma a la programació familiar i infantil de la fira-festival Trovam!, de la mà de la Valencian Music Association (VAM!). Amb l’objectiu d’utilitzar la música com a dinamitzadora cultural, social i econòmica, amb un cartell que no para de créixer cada edició i el propòsit d’assentar-se com una fira professional referent, el Trovam! celebra la seua tercera edició del 21 al 24 d’octubre a Castelló. El Paranimf de la Universitat Jaume I, el Teatre del Raval, La Pèrgola, la plaça Santa Clara, el Museu de Belles Arts de Castelló i la Llotja del Cànem s’impregnaran de la programació musical, amb grups com Bongo Botrako, Els Catarres, Tom Bombadil, Ramón Godes, Enric Casasses amb Don Simón i Telefunken i Pep Gimeno ‘Botifarra’ junt Carles Dénia en el concert inaugural, entre altres (pots consultar la programació musical completa en aquest article de Nomepierdoniuna), a més d’una extensa programació professional, amb trobades i taules redones amb els protagonistes de la indústria musical.

El Trovam!, com ja ha sigut habitual en edicions passades, també pensa en els xiquets i xiquetes dins de la seua programació musical, per la qual cosa ha preparat una cita familiar molt especial el dissabte 24 a les 11.00 en la plaça Santa Clara, amb entrada lliure.

La música i la diversió la posaran Trobadorets. Transformen la música tradicional infantil, creant una altra forma d’acostar la música als xiquets i xiquetes. Els seus concerts són autèntiques festes en les quals tota la família acaba participant, mentre els més menuts canten i ballen.

trobadorets_opt-1 (2)

Tornaràn les aventures de Marcel el Marcià al Trovam! Espectacle familiar molt dinàmic en el qual les aventures, inquietuds i històries de Marcel, que arriba des d’un planeta llunyà a la cerca de respostes, s’entremesclen amb la música i el ball. La companyia de teatre Elisa M. Matallín s’encarregarà de donar forma a Històries de ratolins. Titelles, contes i música explicaran la particular història i aventures d’un xicotet ratolí de camp al que li encanta anar d’amagat a la biblioteca perquè li compten contes, fins que un dia li increpen unes feres i li les haurà d’apanyar per a eixir sense problemes…

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Música i teatre infantil en el tercer Trovam!

  1. Pingback: Guía musical del III Trovam! | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!