L’obra i vida de Gloria Fuertes ‘deambulen’ en la Sala Zona 3

Deambulantes1

L’espai multidisciplinari del centre de Castelló, la Sala Zona 3, porta una proposta de teatre familiar: Deambulantes, dirigida especialment a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys i que aprofundeix en valors com l’amistat, el treball en equip i el desenvolupament personal per al dissabte 17 d’octubre amb sessió al matí (11.30h) i a la vesprada (17.30h); amb aportació de 4 euros.

De la mà de La Cantera Exploraciones Teatrales, sempre impulsant propostes que conjuminen les arts escèniques amb la pedagogia, arriba Deambulantes, obra escrita per Marta Explica i Esther Ramos que es basa en la vida i obra de l’autora madrilenya Gloria Fuertes. Deambulantes explica la història de dues venedores ambulants d’objectes absurds, Violeta i Berta. Malgrat la seua obstinació, no aconsegueixen vendre gens, fins que un dia Violeta rep un regal de la seua tia que canviarà les seues vides. Aquest regal fa que la imaginació de Violeta es dispare. Prompte, Violeta i Berta decideixen canviar les seues vides i anar de poble en poble compartint poemes, rimes, rondalles, endevinalles i embarbussaments. Tot açò pujant a l’escenari l’actuació, el treball amb objectes i la música en directe. Un espectacle per a tots els sentits.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!