L’elefant lector es cola a Babel amb tallers creatius de literatura

babel_opt (2)

T’agrada inventar històries? Vols pintar amb les teues empremtes dactilars? Llegeixes contes? Si alguna de les respostes és afirmativa els tallers d’animació lectora que periòdicament convoca El elefante lector a la llibreria Babel de Castelló et poden agradar. Els tallers duren una hora i el seu objectiu és fomentar les activitats vinculades la literatura i que xiquets i xiqutes aprenguen a gaudir amb àlbums il·lustrats de qualitat. El segon i el quart dissabte de cada mes (excepte quan coincidisca amb un festiu o un pont), El elefante lector estarà a partir de les 12.00 amb El club de manualitats literàries o amb el Club d’escriptors. El preu per participar és de 2 euros per xiquet/a.

El club de manualitats literàries
El contingut se centra en l’elaboració de manualitats a partir de la lectura d’un conte. Es convoca periòdicament el segon dissabte de cada mes. Està dirigit a xiquets a partir de 4 anys.

Club d’escriptors
Consisteix en realitzar tallers d’escriptura (tècniques d’escriptura, redacció de tipus de text, tallers de periodisme, etc). Se celebra periòdicament l’últim dissabte de cada mes. Està dirigit a xiquets a partir de 9 anys, a xiquets que els agrade crear, imaginar, escriure i inventar històries.

E elefante lector és un bloc per a la difusió de la literatura infantil i juvenil (LIJ). L’objectiu és compartir llibres interessants, conèixer a persones que es dediquen a la literatura per a infants (escriptors, llibreters, il·lustradors, editors,…), idees d’animació a la lectura, i reflexions sobre literatura infantil i periodisme.

Al capdavant del bloc està Arancha Arnau, periodista i estudiant de Pedagogia. Explica que fa més de tres anys que va descobrir la literatura infantil i juvenil i des de llavors ha estat formant-se realitzant cursos d’escriptura especialitzats en aquest tipus de gènere així com altres d’edició i d’animació a la lectura. “Escric, encara que no m’agrada autodenominarme escriptora, perquè de moment només he publicat relats en llibres col·lectius i perquè em sembla una paraula molt gran”, ens confessa. Té alguns projectes pendents de publicar (o això espera) i un conte que sortirà al novembre dins d’un llibre de contes solidaris, editat per Unaria, i que constarà de sis relats d’escriptors de tot Espanya.

El pròxim taller programat és aquest dissabte 17 d’octubre. L’edat recomanada per a participar és a partir de 4 anys i el preu, com sempre, de 2 euros. Aquest taller, titulat Contes per a contar animals, permet fer sumes divertides explorant el material Montessori i servirà per a fer una manualitat relacionada amb el conte.

cuentos para contar animales

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!